To je to što me zanima!

Drama do samog kraja: Vatreni u 1/8 finala na Ronalda i ekipu!

Hrvatska je nakon šokantnih utakmica u skupini F saznala svog protivnika u osmini finala Europskog prvenstva. Nakon drame u 94. minuti i gola Islanda za 2-1, saznali smo da ćemo igrati s Portugalom
Vidi originalni članak

Arnor Traustason svojim je kasnim golom za Island gurnuo Portugalce na Hrvatsku u osmini finala Eura. Ta će se utakmica igrati 25. lipnja od 21 sat u Lensu. 

Bila je to prava drama u skupini F u njenih posljednjih 90 minuta. Portugal je morao dobiti Mađarsku kako bi osvojio prvo mjesto, ali naši susjedi se nisu dali. 

U 19. minuti poveli su Mađari sjajnom golčinom Zlatana Gere, a u istim je trenucima Island poveo protiv Austrije golom Bodvarssona. Zatim, u 35. minuti Aleksandar Dragović promašio je penal, Island se spasio...

No, u drugoj utakmici Nani je u 42. minuti izjednačio rezultat poslije asistencije Cristiana Ronalda. Pet minuta nakon, Balasz Dzsudzsak vraća vodstvo Mađarskoj, no opet, Cristiano Ronaldo zabija za izjednačenje. 

Nastaje ludnica u Lyonu, a situacija kulminira u 55. minuti kad Dzsudzsak ponovo dovodi u vodstvo Mađare, 3-2 je. Ipak, u 62. minuti Cristiano Ronaldo vraća Portugalce u život. Prošlo je tek dvije minute od tog gola, Mađari su pogodili prečku. Totalna ludnica. 

U tim je trenucima naš protivnik bio Island jer su bili na trećem mjestu iza Portugala i Mađarske. Ali, sve se okrenulo u Saint-Denisu. Golom Schopfa Austrija je imala 1-1 i jurili su po preokret kako bi se probili u osminu finala.

Snažno su pritiskali Islanđane nisu pronalazili put do mreže Halldorssona, a onda ih je u 94. minuti Arnor Traustason srušio poslije brze kontre u posljednjim sekundama. Island pobjeđuje Austriju, Portugalci i Mađari remiziraju ili u prijevodu, Island ide na Engleze, Hrvati na Portugalce.

Portugal je tako postao prva reprezentacija koja je uz sva tri remija prošla skupinu Europskog prvenstva.

A evo i statistike Portugala na Euru: Pucaju sa svih strana

SKUPINA F

  • Island - Austrija 2-1 (Bodvarsson 18', Traustason 94' / Schopf 60')

  • Mađarska - Portugal 3-3 (Gera 19', Dzsudzsak 47', 55' / Nani 42', Ronaldo 50', 62')

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 370

  • Marko Pejić 23.06.2016.

    jedva cekam da vidim facu ronalda nakon poraza portugala

  • Bene1705 23.06.2016.

    Ma kakav Portugal, oni su totalni srećkovići ovaj put. Jedva čekam da vidim facu umišljenog Ronalda kad ih naši dečki pobijede. Portugal je gotov nakon Hrvata, neće više imati sreće. Bog čuva našu repku.

  • NikolaFilipović 23.06.2016.

    idemo dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare