To je to što me zanima!

Neimenovani izvor iz Spursa: Luka je budala, ušao je u rat

Modrić očito nije ništa naučio prošloga ljeta! Budala je što je ponovno ušao u otvoreni rat s Levyjem, rekao je neimenovani Tottenhama izvor za Goal.com
Vidi originalni članak

Neimenovani je izvor iz engleskog Premierligaša Tottenhama za Goal.com potvrdio da je klub spreman zadržati hrvatskog reprezentativca Luku Modrića u klubu, pa makar i cijelu sezonu proveo u rezervnoj momčadi...

Nakon što se nije ukrcao na avion za Sjedinenje Američke Države gdje će se Tottenham pripremati za novu sezonu, te je odbio trenirati u trening-centru "spursa", Luka Modrić navukao je na sebe veliki gnjev svih u klubu, prije svega vlasnika kluba, Daniela Levyja, koji je navodno spreman zagorčati život našem najboljeg igraču.

Naime, Levy je, prema riječima neimenovanog izvora iz londonske momčadi, spreman zadržati Modrića u momčadi i protiv njegove volje, ukoliko nijedan od klubova ne ponudi traženih 40 milijuna funti.

- Modrić očito nije ništa naučio prošloga ljeta! Budala je što je ponovno ušao u otvoreni rat s Levyjem. Klub sluša ponude drugih klubova, ali njegova se cijena neće više spuštati - rekao je neimenovani izvor za Goal.com.

Zasada prema nekim izvorima pet milijuna funti dijeli Tottenham i Real Madrid od dogovora, a prema pisanju britanskih medija, transfer se neće tako brzo realizirati. Naime, nijednom se od spomenuta dva kluba ne žuri, te svaki od njih igra svoju igru. U svemu tome Modrić je najveća žrtva koja, kao i prošloga ljeta, neće bistre glave proći klupske pripreme, bilo Tottenhamove ili Realove, te će novu sezonu dočekati "hrđav".

Idi na 24sata

Komentari 61

  • zg36 30.07.2012.

    naučio je da više ne ide u klubove gdje je vlasnik financijski terorist koji ne zna s ljudima

  • Hrvat_1312 24.07.2012.

    Žao mi je Luke...

  • kiikiriiki 24.07.2012.

    Meni samo nije jasna njegova pohlepa, ako je toliko htio otići iz Londona, zašto je prošlo ljeto potpisao novi ugovor koji ga veže za Tottenham do 2016. godine? Zbog love, a sad paradira, razumijem da bi svi htjeli i da je svakome čast igrati u Realu, ali on je profesionalac i potpisao ugovor, da ga nitko ne traži onda bi ova plaća koju dobiva u Tottenhamu bila super i ne bi se bunio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare