To je to što me zanima!

Nekad dinamovac, danas borac: Miroslav Slepička ulazi u MMA

Osjećam se prilično dobro i spreman sam. Ne znam što mogu očekivati, ali veselim se svemu tome. U glavi sam razradio nekoliko scenarija i želim uživati. Nadam da će sve proći po planu, kaže Slepička
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Dinama Miroslav Slepička (34) karijeru nastavlja u MMA-u. Debitirat će ove subote u češkom Dobrišu, piše Fight Site.

Nekad je bio primjer snažnog i agresivnog napadača, koji dobro čuva loptu, a sada će svoje odlike moći pokazati i u ringu! Slepička će biti sudionik priredbe Gladiator Championship Fighting 36, a već se neko vrijeme rekreativno bavi borilačkim sportovima.

- Osjećam se prilično dobro i spreman sam. Ne znam što mogu očekivati, ali veselim se svemu tome. U glavi sam razradio nekoliko scenarija i želim uživati u borbi te se nadam kako će sve proći po planu - rekao je Slepička u razgovoru za češki Sport Magazin, koji baš i nema podršku svojih roditelja u zaokretu u karijeri.

Podršku ima od svoje djevojke, a otkrio je i kako je odrastao na filmovima Brucea Leeja i Jean-Claudea Van Dammea. Slepička je usporedio svoje nekadašnje zanimanje s novim.

- Nogomet i MMA su dva neusporediva sporta. Ovdje jedan udarac može rezultirati buđenjem u svlačionici. Teški napori i mentalni dio, to su najveće razlike između nogometa i MMA-a. To su dva različita sporta, a MMA je definitivno teži - zaključio je bivši češki napadač.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strmi007 11.11.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • fftteerrii 10.11.2016.

    ako krene pogađat kao i u nogometu loše mu se piše

  • Dalmacija u srcu 10.11.2016.

    Ovaj GNK je iz dana u dan , sve veća i veća sprdačina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare