To je to što me zanima!

Nekad ga nokautirao Mirko: On optužen za nasilje nad ženom

Prije 17 godina, Dos Caras Jr (42) borio se protiv Mirka Filipovića (45) na Pride Bushido priredbi i izgubio tekim nokautom lijevim high kickom. Sad je optužen za nasilje nad ženom i seksualno zlostavljanje
Vidi originalni članak

Neki ga znaju pod Alberto Del Rio, mnogi pamte kao maskiranog Dos Carasa Juniora kojeg je 'na spavanje' poslao Cro Cop, a njegovo je pravo ime José Alberto Rodríguez Chucuan (42). Nakon karijere borca i kečera, otišao je krivim putem te je neke naučene stvari koristio na krivim mjestima.

Kako prenosi News 4, Dos Caras je optužen za nasilje nad ženom i seksualno zlostavljanje u San Antoniu. Ona je slike s ozljedama predala policiji, a ovo nije bio prvi put. Također, prijetio je da će 'uzeti sina i ostaviti ga negdje nasred ceste'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Borba Cro Copa protiv Dos Carasa

Nakon što je saznao da ga je prijavila policiji, napao ju je i još nekoliko puta udario, a kako je prijavila policiji, znao ju je tjerati da na sebe stavlja haljinu i da pleše za njega na što je ona plakala. Priveli su ga, ali je pušten iz pritvora.

Kad se stvari poslože vjerojatno će morati i na sud te je nastavak njegove karijere, na bilo kojem području, pod upitnikom. A tamo bi se mogao provesti kao i u ringu, kad naleti na jačeg od sebe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • silaaaa 11.05.2020.

    Pa i mirko je neki dan izjavio da kad bi ga neko zensko osamarilo da bi je probio sakom

  • ćiribu_ćiriba 11.05.2020.

    Propali borac bio i ostao.

  • bezosjecajni_gad 11.05.2020.

    Jedino prema ženama i može biti nasilan, od drugih bi dobio batina kao što je dobio od Mirka

Komentiraj...
Vidi sve komentare