To je to što me zanima!

Nekad igrač, danas navijač: I Klasnić došao na polufinale

Bivši hrvatski reprezentativac stigao je u Dohu kako bi podržao 'vatrene' u protiv Argentine, a kamere su ga snimile ispred hotela Hilton gdje je smještena hrvatska reprezentacija
Vidi originalni članak

Transplantacija bubrega i silne komplikacije ostavile su traga na Ivanu Klasniću. Napao ga je i virus zbog čega je ostao bez kose. U nogometnu mirovinu otišao je prije devet godina, ali i dalje ne može bez najvažnije sporedne stvari na svijetu. 

Bivši hrvatski reprezentativac stigao je u Dohu, a kamere su ga snimile ispred hotela Hilton gdje je smještena hrvatska reprezentacija. 

Zbog terapija i komplikacija, oslabio mu je organizam, a napao ga je i virus zbog kojeg je ostao bez kose. No, možda bi bilo sve drugačije da su ga liječnici njegovog tadašnjeg kluba Werdera adekvatno liječili. Davali su mu lijekove koji su dodatno oštetili već oslabljene bubrege. Tužio je klub 2007. godine, a tek prije dvije godine donešen je pravorijek. Liječnik Götz Dimanski i klub proglašeni su krivima i naloženo im je da Klasniću isplate odštetu od četiri milijuna eura.

- Da, nisu dobro iščitali nalaze. Nisu napravili što su trebali. Trinaest godina je trajalo suđenje, završilo je napokon i dobio sam tužbu. Nažalost, novac ne može vratiti sve ono što sam prošao. Ne mogu mi vratiti život. Tko zna, možda sam spasio nekoga jer sad liječnici u klubovima puno više paze na nalaze. Možda sam nekome spasio život. Natjerao sam liječnike da više paze - kazao nam je Klasnić.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Minkem 13.12.2022.

    da nam je barem jedan od tih napadaca iz te generacije. klasnic petric dudu mandjukic sigurno bi nam napad izgledao daleko bolje. Petkovic i livaja nisu losi ali daleko su oni od vrhunskih napadaca.

  • 13.12.2022.

    Da

  • Jabuka44 13.12.2022.

    Legenda HR repke

Komentiraj...
Vidi sve komentare