To je to što me zanima!

Rudi Belin iznenadio Bišćana za rođendan: Emotivan sam...

Dečki, prije svega velike čestitke na novom naslovu prvaka, učinili ste me i više nego sretnim, što da vam kažem? Emotivan sam, rekao je legendarni Rudi Belin, koji je 1967, osvojio Kup velesajamskih gradova
Vidi originalni članak

Fešta, pa dva dana slobodno, pa povratak u red, rad i disciplinu. Igor Bišćan svjestan je da je Dinamo prevelik klub da bi dozvolio da ga netko "trpa" kako stigne, pa se utakmici u Osijeku pristupa kao da naslov prvaka još nije riješen. 

Igor Bišćan proslavio je 45. rođendan, a na najljepši mogući način čestitao mu je Rudi Belin, legenda Dinama. Naime, Rudač je član legendarne generacije koja je 1967. godine osvojila Kup velesajamskih gradova, jedini europski trofej koji je osvojila neka hrvatska momčad. Uostalom, Rudač je igrao protiv Pelea...

Bišćan se ugodno iznenadio. 

- Dečki, prije svega velike čestitke na novom naslovu prvaka, učinili ste me i više nego sretnim, što da vam kažem? Emotivan sam, napravili ste divnu stvar, želim vam prenijeti čestitke od svoje obitelji i prijatelja, morate znati koliko ste dobrih emocija donijeli i izazvali u svim ljudima koji vole i podržavaju naš klub.

- Ali, život ide dalje, vi ste stvorili jedan prekrasan temelj za nadolazeće sezone i buduće naraštaje. Međutim, bitno je naglasiti da uvijek morate ostati gladni pobjeda, samo tako možete napredovati - kazao je Belin okupljenim članovima prve momčadi.

Naravno, Belin se obratio i igračima i zaželio im puno sreće u Europi, koja tek slijedi i za koju će Dinamo trebati pojačanja.  

Bilo je lijepo vidjeti Belina, velikog zagrebačkog gospodina koji je divno predstavljao Dinamo i Igora Bišćana, zagrebačkog dečka koji je bio velika želja navijača i dinamovca koji s puno emocija vodi svoj klub. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 04.05.2023.

    I mene je kao klinca on trenirao,a i Miro Cvek,poslije sam prešao u NK Zagreb,tam me trenirao najbolji trener kojega sam ikad upoznao,gospodin Marijan Čerček.Samo ja nisam uspio u nogometu al lijepo je bilo to razdoblje moga života,prijateljstvo,zajedništvo,igra,ulica ma divota

  • picak..4 04.05.2023.

    Rudi legendo. Poživio još 100 godina

  • Oršić legenda * ** 04.05.2023.

    Bravo Rudi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare