To je to što me zanima!

Nekad vozila trke, sad 'zabavlja odrasle': 'Najbolja odluka ikad'

Bivša vozačica 'super automobila' Renee Gracie (25) odlučila je napraviti zaokret u karijeri i napustiti profesionalni sport. Sad je otvorila web stranicu na kojoj prodaje svoje fotografije i videozapise 'za odrasle'
Vidi originalni članak

Nekoliko sati dnevno u vrućem automobilu na stazi, posvećenost sportu i osvajanje postolja više nije ono što zanima Australku Renee Gracie (25). Sedam se godina utrkivala i kako kaže za tamošnje medije, nije uspjela zaraditi ništa pa se odlučila za zaokret u karijeri. 

- Bila je to najbolja stvar koju sam učinila u životu. Sad sam u takvoj financijskoj poziciji kakvu nisam mogla ni sanjati - započela je entuzijastično djevojka koja je odlučila ući u biznis 'za odrasle'.

Otvorila je web stranicu na kojoj prodaje fotografije i videozapise svog golog tijela.

- Ne smeta me kako god me ljudi žele zvati. Zarađujem dobar novac i osjećam se ugodno u ovome - objasnila je Gracie koja je u prvom tjednu novog posla prošle godine zaradila 3000 dolara, a kaže kako otprilike tjedno zarađuje 2500 dolara.

- Na utrkama nisam ostvarivala željene rezultate i nisam dobro zarađivala. Davala sam sve od sebe, ali došla sam do točke gdje su mi se snovi srušili i odlučila promijeniti stvari - zaključila je Australka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 05.06.2020.

    Vjerojatno je magnet za BBC

  • Silius 05.06.2020.

    Bombaaa

  • 24sata_smrad 05.06.2020.

    Vjerojatno bolje izgleda nego li vozi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare