To je to što me zanima!

Nekadašnji junak 'kauboja' prekida karijeru s 29 godina

Ašanina već dugo muči ozljeda leđa. Problemi su takvi da je odlučio raskinuti ugovor koji mu je trajao do ljeta 2025. godine. Nijemci pišu da se Ašanin s obitelji vraća u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Loše vijesti iz Njemačke. Hrvatski rukometni golman Matej Ašanin (29) prekida profesionalnu karijeru. Tu vijest potvrdio je njegov TSG Ludwigshafen-Friesenheim na službenoj stranici.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska srušila Belgiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ašanina već dugo muči ozljeda leđa. Problemi su takvi da je odlučio raskinuti ugovor koji mu je trajao do ljeta 2025. godine. Nijemci pišu da se Ašanin s obitelji vraća u Hrvatsku.

- Više ne mogu igrati rukomet na ovoj razini zbog bolova u leđima. Moram pauzirati, ne znam koliko dugo ili će to biti zauvijek - poručio je Ašanin.

Matej je svojevremeno bio dio rukometne reprezentacije. Vrhunac karijere doživio je na Euru 2020. Ašanin je bio junak u polufinalu protiv Norveške. 'Kauboji' su Skandinavce pobijedili nakon produžetaka (29-28). On je u posljednjih pet minuta osnovnog dijela utakmice obranio sedmerce Sanderu Sagosenu i Magnus Jøndalu.

UH, DOBRO JE Hrvatsku pomazio ždrijeb: Euro otvaramo protiv Španjolske, pa nas čeka CRO Hansen! ANTE KUDUZ 'Protiv Hrvatske na Euru pjevat ću i Lijepu našu. Naglas! Mojim Rumunjima to neće smetati'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare