To je to što me zanima!

Nelsonu otkazali borbu s Cro Copom: Nitko se ne želi boriti

Kao zamjena za ozlijeđenog Carwina, u borbu s Royjem Nelsonom trebao je uskočiti Cro Cop. No UFC je meč otkazao...
Vidi originalni članak


Royju  Nelsonu UFC je otkazao borbu 1. siječnja iduće godine, što znači da nećemo gledati Mirka Filipovića u ponovnoj akciji. 

Nakon što je UFC-ovom 'debeljku' otkazao Shane Carwin zbog ozljede leđa, na njegovo mjesto trebao je uskočiti Cro Cop, koji je i potvrdio da ponovno želi u ring nakon Franka Mira. 

Nelsonov meč maknut je s liste. Kaže da ga je to jako povrijedilo. Nadao se da će mu naći zamjenu za Carwina. 

- Inzistirali su da što prije zaliječim koljeno unatoč tome što su liječnici savjetovali da se ne borim do veljače ili ožujka. Bio sam odlučan i spreman uskočiti. Riskirao sam radi UFC-a i nadao sam se da će oni isto učiniti za mene - razignirano je izjavio Nelson.

Kazao je da se nitko ne želi boriti protiv debelog čovjeka kao on.

- Cro Cop je legenda ovog sporta i volio bih da je došlo do borbe - razočaran je bio Nelson.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • neno2205 26.11.2010.

    hrvatska dugo neće imati predstavnika u boksu kao sto je to cro cop...reljić i pokrajac nece se bas proslaviti...a sto se tiće nelsona, sta se ima bojati tog debelog, istina jak je i udaracki izvrsno potkovan al znamo sta je cro cop...a frank mir mislim nikada vise na vrh nece, jaci su od njega cain, dos santos, carwin..mislim da caina dugo nitko neće skinuti sa vrha...

  • frankmir 12.11.2010.

    mirko se ne boji nelsona nego se ne zeli boriti jer mu treba najmanje godinu dana da se oporavi od mira koji ga je brutalno nokautirao.mirko je dobar al ce mir ponovno biti UFCov prvak nakon sto santos nokautira caina

  • mandzukic100 12.11.2010.

    ma boji se mirko da ne bi bilo po glavi stanovnika od debelog

Komentiraj...
Vidi sve komentare