To je to što me zanima!

Nema dvojbe, brojke ne lažu: Kad igra Ćorić, igra i Dinamo

ZABIO PRVI GOL Osječanima je radio što je htio, zabio je prvi gol i započeo akciju za drugi. Igrao je baš kao nekad njegov idol - Ronaldinho. Dinamo juri na Ćorićev pogon...
Vidi originalni članak

Peta za vodeći gol u derbiju, asistencija Soudaniju za pobjedu u Vinkovcima, gol Istri, Interu, Osijeku... Sad je svima jasno da Dinamo juri na Ćorićev pogon.

Od 14 prvenstvenih utakmica, Ante Ćorić samo je u dvije igrao 90 minuta. U redu, tu su Dinamovi treneri bili u pravu, možda još nije bio potpuno spreman za 90 minuta, no sada više ne bi smjelo biti dvojbe.

Ante mora biti na terenu dok ga god noge služe.

Utakmica u Lyonu i Osijeku treba biti predložak kako Dinamo treba i mora igrati.

Agresivno i hrabro s maestralnim dirigentom Ćorićem u sredini. Osječanima je radio što je htio, zabio je prvi gol i započeo akciju za drugi. Igrao je baš kao nekad njegov idol - Ronaldinho.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • marko-001 29.11.2016.

    Novinaru hajde lijepo priznaj koliko si dobio u dep novca da ga pohvalis s ovim clankom .....budimo realni mali je talenat bahato deriste koji se umislio da je svemoguci ....ima talenat ali ga ne pokaziva na zadnjoj utalmici kolko je kornera protiv osijeka nabacivao i ni jedna lopta nije isla na glavu dinamovaca ....mozda sam ja gledao neku drugu tekmu a ti novinaru drugu ....priznaj kolino si dobio novca u jep jer te to pitam iz svoga iskustva jer ja sam dao tri tisuce deviza za jedan clanak u vecernjim bio je kao moj interviju u vezi jednog slucaja a lijepo su mi uzeli novce a interviju na radiju su mi uzeli deviznu stotku toliko o vasem novinarskom postenju i iskrenom.pisanju ...hvala unaprijed na odgovoru iskreni Dinamovac

  • VelikaGuzica 29.11.2016.

    Nije bas bilo potrebe za ovim clankom ali istina jest da Coric sve bolje igra, nadam se da ce tako nastavit i da se nece umislit.

  • gjcezar 29.11.2016.

    Ovaj clanak me podsjeca na onih 1000 koje svako ljeto vidimo o Hajdukovim "talentima". Ne treba to Dinamu Dubravko, njegovi igraci se prodaju preko terena ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare