To je to što me zanima!

Nema hakla, ostani doma! Koš blokiran, daska spašava živote

Pozdravljam kreativnost onoga tko je ovo osmislio, ali danas su stvari zaista jednostavne: ostanite kod kuće, da biste se što prije vratili na terene, napisao je košarkaški menadžer iz Beograda
Vidi originalni članak

Vrijeme nam teče sve sporije, stanovi su nam sve manji, kauč sve neudobniji. Posebno mladima, punima energije koju nemaju kako ispucati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beograd je pun košarkaških igrališta, pravih i improviziranih obruča. Košarka je religija. Pa kad još grane sunce, vrijeme predivno, taman za hakl s ekipom... Duša plače za igralištem.

Ali, nije vrijeme od 'basketa'. Ni vani, ni u dvorani. Pa je u beogradskom kvartu Dorćol netko osmislio, a košarkaški menadžer Miško Ražnatović uslikao jednostavno rješenje za blokadu okupljanja pod koševima:

- Da bi spriječili mlade da igraju košarku u Srbiji, morate biti zaista na zavidnoj razini kreativnosti pa i zakucati dasku preko obruča. Danas su stvari zaista jednostavne: ostanite kod kuće, da biste se vratili na terene što prije. Svi smo u ovome zajedno, igrajmo po pravilima i primijenimo disciplinu naučenu u sportu kako bismo se što prije vratili lopti, svježem zraku i terenima - poručio je nekadašnji košarkaš, a danas odvjetnik i košarkaški menadžer.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PrinceVegeta 31.03.2020.

    Haha srećom pa mi šipke u sw parkovima ne možete dirati 😂

  • Kranksvester 31.03.2020.

    I dalje vidim kako ljudi izlaze u javnost s pričama o kojima nemaju pojma.. kažeš ovaj "košarkaški manager", ostanite svi doma, da možemo što prije opet svi van.. kako ljudima još nije jasno, da ove mjere neće ubrzati riješenje ovog problema?! Ovo je samo razvlačenje neminovnog.. 3 su rješenja ovog problema.. pustiti da se zarazi više od pola populacije koja to može preboliti bez većih problema, takozvano steći imunitet krda.. drugo je da vremenski uvjeti sami ubiju virus, i treće cjepivo protiv istog.. ovo treće nećemo vidjeti još godinu dana, tako da otpada.. ostaje nam prva i druga opcija.. karantena, izolacija jedino što radi je uništavanje budućnosti ljudima, pogotovo mladima.. ekonomija i gospodarstvo je uništeno, a iz dana u dan tone sve dublje.. za svaki dan karantene i izolacije, produžava se ekonomska kriza za 1 mj

  • minaret PANJić 31.03.2020.

    Najvise se na 24 radujem ovim vijestima iz komsiluka. Miran sam tek dok ih procitam 4-5 na dan da znam da su komsije u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare