To je to što me zanima!

Barcelona i bez Messija očitala Interu lekciju: Raketa asistirao

Barcelona je bez Messija, ali i bez problema svladala Inter na Camp Nou s visokih 2-0. Rakitić je odigrao svih 90 minuta te je asistirao Albi za drugi gol Barce. Prvi je zabio Rafinha...
Vidi originalni članak

Čudesna Barcelona razmontirala je Inter na Camp Nou. Čak i bez Lionela Messija slavili su Katalonci s 2-0, a golove su zabili Rafinha i Alba.

Talijani su vrlo dobro otvorili utakmicu, ali Barcelona se postepeno dizala te su vremenom preuzeli potpunu kontrolu nad utakmicom. 

Imali su Katalonci nekoliko lijepih šansi za gol, ali čudesni Handanović je sjajnim obranama spašavao Inter. Međutim, onda je došla 32. minuta, a tada slovenski golman nije imao nikakve šanse. 

Suarez je uputio majstorski centaršut za Rafinhu koji je lagano s pet metara poslao loptu iza leđa Handanovića i tako doveo Barcelonu u vodstvo. 

Tim golom Brazilac je postao već 78. strijelac Barcelone u Ligi prvaka čime su Katalonci postavili rekord s najviše različitih igrača koji su zabijali golove u Ligi prvaka.

SLOMLJENA RUKA Nema Messija, nema problema: Ozlijeđeni Leo stigao sa sinom

Nakon tog gola, igra Barcelone dodatno se rasplamsala te su oni sve više pritiskali Talijane. Imali su oni nekoliko vrlo dobrih šansi, ali lopta nije htjela u gol. 

Na odmor se otišlo s minimalnom prednošću Barcelone, a u drugom dijelu gledali smo vrlo otvorenu utakmicu. Inter je probao parirati Barci, ali jednostavno im nije išlo. 

Barcelona je nizala šanse kao na traci. Coutinho je zatresao prečku, Handanović nevjerojatnim obranama spašavao Inter, ali onda je došla 83. minuta.

Dugo su igrači Barcelone pleli mrežu oko Interovog gola, a onda je Ivan Rakitić poslao sjajnu loptu za Albu. Lijevi bek Barcelone izbio je sam pred golmana Intera, a onda mirno poentirao i postavio konačnih 2-0.

PSG - NAPOLI 2-2 Di Maria šokirao Napoli: Zabio za remi u zadnjim minutama...

Alba je tako postao branič koji je ove sezone direktno uključen u najviše golova u Ligi prvaka. Zabio je omaleni Španjolac jedan uz tri podijeljene asistencije.

Naši reprezentativci Ivan Rakitić i Marcelo Brozović odigrali su svih 90 minuta dok je Perišić igrao do 77. minute. Šime Vrsaljko cijelu utakmicu proveo je na klupi za rezervne igrače. 

Ovom pobjedom Barcelona se osamostalila na vrhu tablice grupe B s devet osvojenih bodova iz tri odigrane utakmice dok je Inter drugi sa šest bodova. 

Sljedeća utakmica između ova dva kluba na rasporedu je već u sljedećem kolu, točnije 6. studenog, ali ovoga puta u Milanu, na Giuseppe Meazzi.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • samostalnireferent 25.10.2018.

    Odlična Barca. Inter nije bio loš ali nije to to.

  • jure11 25.10.2018.

    hel moguce da je barca dobila bez messia???!!

  • bepis1 25.10.2018.

    Rakitic-Busquets-Arthur doktorski odigrano! Za Arthura sam znao da ce bit dobar ali da ce ovako brzo pocet igrat na ovoj razini nisam i svaka mi cast. Rakitic osim one duge lopte na pocetku savrsen imao je i bar finih poteza super odigranom. A Busquets opet doktorski. Kad on igra na svojoj razini tesko neko barcu moze dobit. Briljantno. Alba takoder bez greska u oba pravca. Cijela obrana je danas bila na razini bez greske. Pique nadam se da se vraca u formu danas i protiv seville savrseno odigrano. Suarez odlicno igra zadnjih par tekmi samo ga gol nece ali i to ce doc. Rafinha solidan takoder lijepo odigrano. Coutinho je morao i trebao vise pokazat, pogotovo sad kad nema Messija u el clasicu mora to puno bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare