To je to što me zanima!

Nema odmora: Paolo Maldini je u formi i u šestom desetljeću

S Milanom je osvojio sve što se može osvojiti, ostao je u klubu cijeli život, od malih nogu, a danas ga vodi s direktorske pozicije. No Paolo se i dalje redovito bavi sportom i održava zavidnu liniju
Vidi originalni članak

Nekad je bio izvanredan nogometaš, danas je uspješan nogometni poduzetnik. Bivši kapetan Milana, danas tehnički direktor Paolo Maldini (53) održava sjajnu liniju i u šestom desetljeću života.

Igrao je za "rossonere" neprekidno od šeste do 41. godine i nastavio putem oca Cesarea, koji je također bio kapetan Milana. U klupske se strukture uključio 2018. sa Zvonom Bobanom, a protekle dvije godine je tehnički direktor.

Iako je odavno završio igračku karijeru, i dalje se svakodnevno bavi sportom i na društvenim mrežama redovito objavljuje detalje s treninga u teretani. Osim toga, voli i boks i tenis. Štoviše, prije četiri godine kvalificirao se za ATP Challenger u Milanu.

Sjajnu formu održava i zdravom prehranom, a ni tijekom karijere nije pio alkohol. Oženio se 1994. za bivšeg venezuelanskog modela Adrianu Fossu u Villi Borromeo. Imaju dvojicu sinova, Christiana (25) i Daniela (20). Obojica su nogometaši, a Daniel igra za Milan.

Osvojio je gotovo sve što se može osvojiti u nogometu: pet puta bio je europski prvak, sedam puta uzeo "scudetto", pet puta talijanski superkup, četiri puta europski superkup, Svjetsko klupsko prvenstvo... U 25 godina seniorskog nogometa igrao je 902 puta za "rossonere" i osvojio 26 trofeja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 25.09.2021.

    Velicina bio i ostao

  • danko1471991 25.09.2021.

    A jadnik mora u podstanare, nema para da kupi stan ili kucu...

  • NIKE 25.09.2021.

    Istinski sportaš i debeli temelj legendarnog Milana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare