To je to što me zanima!

Nema problema s navijačima: Rijeka može što Hajduk nije...

U Rijeci su preuzeli na sebe distribuciju i prodaju ulaznica za derbi s Dinamom, pa problema s ulaskom Armade ne bi smjelo biti kao što je to bio slučaj s Torcidom...
Vidi originalni članak

Na današnjem derbiju u Maksimiru očekuje se velika podrška Rijeci i prilično brojan dolazak Armade. I ne očekuju se problemi kakav je napravila Torcida, a podržao Hajduk neigranjem utakmice. Naime, Rijeka je preuzela distribuciju ulaznica za svoje navijače i ulaznice su personalizirane.

A oni i nemaju značajniji broj izgrednika koji bi se našli na listama policije. Uostalom, nije ih imao ni Hajduk, tek je 92 osobe policija uvrstila na popis onih kojima je zabranjeno prodati ulaznicu pa su zbog takvih bojkotirali derbi.

Za južnu tribinu (Armada) cijena je 30 kuna, koliko i za sjevernu tribinu, istočna je 50, a zapadna 70 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • ZAuvijek_1 06.12.2014.

    stoka ne smije na utakmicu i basta..stoki je je mjesto u kavezima...

  • marinr 06.12.2014.

    Svi "problemi" hrvatskog nogometa polaze od toga što imamo slabi Hajduk. Njihovi navijači bi najradije prekidali sve utakmice. Oni hoće da budu važniji od igrača. Uživaju dok pale baklje a igrači im plješću i slikaju ih.

  • lord_ 06.12.2014.

    Evo nam lijepog primjera kako nasi "novinari" prate dogadanja oko ovog slucaj... Dakle nedavno na TV je bila emisija u kojoj je jedan od navijaca koji je bia u milanu na utakmicu, a nema nikakvih zabrana od strane policije ili suda takoder zavrsia na "crnoj listi" .... Nacelnik ZG policije pozvao ga je da nek se slobodno javi i provjeri zasto su tamo nasa i gle cuda nije bilo nikakve osnove da zavrsi na tom spisku.... Sramotno da imate takve novinare i jos sramotije da objavljujete ovakve clanke! Da nije i vas Mamic kupia???

Komentiraj...
Vidi sve komentare