To je to što me zanima!

Real s lakoćom slavio, Modriću su pljeskali i navijači protivnika

Nakon što je protiv Las Palmasa ostao na klupi, Luka Modrić danas je dominirao igrom Reala protiv Eibara do 71. minute kada ga je zamijenio Mateo Kovačić
Vidi originalni članak

Real Madrid lakoćom je bez Cristiana Ronalda i Garetha Balea riješio gostovanje kod Eibara u 26. kolu Primere pobjedom 4-1.

Kraljevi su poveli u 14. minuti golom Karima Benzeme, kojem je prvi pokušaj obranio Yoel, no lopta se opet odbila do Francuza, koji drugu priliku nije propustio i zabio je za 1-0.

U 25. minuti još je jednom pogodio Benzema, ovog puta izbjegao je zaleđe nakon ubačaja Jamesa Rodrigueza s desne strane i udarcem iz prve pogodio za 2-0. Ovaj je dvojac zaslužan i za treći gol kraljeva u 30. minuti, samo što su ovog puta zamijenili uloge.

Eibar je u nastavku nešto i pokušavao, no nade su im srušene u 60. minuti kada je prvo James Rodriguez zatresao vratnicu, no lopta se odbila točno do Asensija koji zabija za 4-0. Domaćin je u 68. minuti zabio Realu nakon kornera, no sudac  je opravdano to poništio zbog zaleđa. No, tri minute kasnije Eibar je ipak smanjio i to preko Pene koji je na drugoj vratnici dočekao ubačaj Leona pa pospremio za 4-1.

Luka Modrić igrao je do 71. minute kada ga je zamijenio Mateo Kovačić.

- Svi znamo koliko je Modrić bitan za nas. Riječ je o velikom igraču, a i izvan travnjaka je veliki profesionalac. Dosad nisam to rekao, ali cijela momčad ga obožava - rekao je Zidane o Luki poslije utakmice, a pri izlasku s terena u 71. minuti, pljeskali su mu i domaći navijači.

Statističke podatke iz ove utakmice pogledajte ovdje...

Idi na 24sata

Komentari 32

  • LUKAM10 LEGENDA 05.03.2017.

    Lukica kralju

  • Floki7 05.03.2017.

    Idemo srusit napoli!

  • Exterminator 05.03.2017.

    Slazen se sa ovim gore navedenim

Komentiraj...
Vidi sve komentare