To je to što me zanima!

Nema sporta u kojem ne melje: Barty osvojila turnir u golfu

„Ashleigh ima uistinu strašan zamah“, rekao je prije dvije godine legendarni golfer Tiger Woods koji je odigrao ekshibicijski meč protiv donedavno vodeće tenisačice na WTA ljestvici
Vidi originalni članak

 Samo desetak dana nakon što je službeno objavila odlazak u tenisku mirovinu, Australka Ashleigh Barty je ostvarila uspjeh u drugom sportu, golfu.

Iz tenisa se Barty povukla kao vodeća na WTA ljestvici, a na samom tronu ju je zamijenila Poljakinja Iga Swiatek i to tijekom turnira u Miamiju gdje je Poljakinja podigla pehar pobjednice u subotu.

ASHLEIGH BARTY Osvojila tri Grand Slama koja je htjela pa otišla na vrhu: Uspjeh kao kvaliteta, a ne kvantiteta

U ženskom dijelu golf turnira u Brookwater klubu, u predgrađu Brisbanea, 25-godišnja Barty je dominirala i na kraju pobijedila, čime je ponovila uspjeh od prije dvije godine kada je također slavila u ovom okruženju.

Je li ovaj uspjeh još jedna epizoda koja najavljuje čime će se ova itekako uspješna tenisačica baviti u nastavku karijere tek treba vidjeti, no još ranije su mnogi apostrofirali kako Barty osim za tenis i kriket ima veliki talent upravo za golfersku palicu.

TENISKI SVIJET U NEVJERICI Konjuh: Rasplakala sam se kad sam vidjela da se Barty oprašta. Ona je bila 'doktor' za sve nas

- Ashleigh ima uistinu strašan zamah - rekao je prije dvije godine legendarni golfer Tiger Woods koji je odigrao ekshibicijski meč protiv Barty, tenisačice koja je iza sebe ostavila tri pojedinačne Grand Slam titule (Roland Garros 2019., Wimbledon 2021. i Australian Open 2022.), kao i jednu u konkurenciji parova (US Open 2018. godine).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nottonightjosephine 04.04.2022.

    Nesto mi je sumnjiv taj naprasan njezin (gov) odlazak. Slici na gentleman agreement, podsjeca na Sanadera.Sad malo golfa, pa u mirovinu.

  • kliksiii 03.04.2022.

    Ova mi je totalno muskobanjasta 🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare