To je to što me zanima!

Nema utjehe: Zbog poraza se tuku, plaču, prijete Melu

Poraz brazilske reprezentacije oduvijek je bio “smak svijeta”. Kaka od plača ne može govoriti, Felipeu Melu prijete, a jedan navijač se ubio...
Vidi originalni članak

Julio Cesar stao je pred novinara i počeo plakati kao dijete. Jedva je prozborio nekoliko riječi, a gotovo identično je bilo sa svim brazilskim reprezentativcima.
- Znam kakvu bol sad zacijelo osjećaju navijači, ali mi jako dobro osjećamo posljedice ovog poraza. Nitko ih ne osjeća kao igrači. Ovo mi je najtužniji dan u dresu brazilske reprezentacije - suznih očiju govorio je Kaka, koji je zbog odlaska na SP doveo u pitanje i svoj status u madridskom Realu.
Navijači, s druge strane, proklinju Dungu. Tvrde da je sve pogrešno učinio jer ovaj Brazil nije imao ljepotu, a sad je ostao i bez rezultata. Dunga je najlošiji potez povukao još i prije početka Svjetskog prvenstva odlučivši ne povesti Ronaldinha u Južnu Afriku.
- Potpuno su nekorisni, ali mi ih i dalje volimo - jedan je od rijetkih komentara brazilskih navijača koji nije prožet totalnom gorčinom.
No muke Dunge, Kake i Cesara mila su majka spram onih koje čekaju Mela. Zabio je autogol i zaradio crveni karton te time navukao bijes cijelog Brazila, predvođenog Ronaldom.
- Neka se ne vraća u Brazil - poručio mu je jedan od najboljih napadača svih vremena.
Za Brazilce je ovo prevelik šok. Jedan se navijač čak ubio bacivši se pod auto, a u Bangladešu su se potukli Brazilci i Argentinci.

NEMA UTJEHE ZA NAVIJAČE, BRAZIL U TEŠKOJ DEPRESIJI
Nekoliko minuta prije početka utakmice s Nizozemcima u Brazilu je sve stalo. Zatvorene su banke, tvornice... Svi su se preselili pred televizore. Nakon Robinhova gola cijela je država pala u trans, činilo se da je šesti naslov tu. No poslije samo sat vremena Brazil je potonuo u tešku depresiju. Neutješni navijači plakali su ne vjerujući da njiihov Brazil odlazi kući.

LEONARDO ILI SCOLARI NA KLUPI BRAZILA
Zbog ispadanja brazilske nogometne reprezentacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u JAR-u posve je sigurno da će Dunga dobiti otkaz. Zamijenit će ga ili Leonardo ili Scolari.

ETTO: BILI SMO UVJERENI U POLUFINALE
Ne znam kako će ovo ljudi u Brazilu preživjeti. Bili smo uvjereni da prolazimo u polufinale, rekao Brazilac Etto u Dinamovom dresu

NIZOZEMCI SE NE TRIJEZNE, LUDILO NE PRESTAJE

Gotovo 24 sata nakon velike pobjede protiv Brazila u Amsterdamu i ostalim nizozemskim gradovima još je trajala ludnica. Navijači i dalje vidno “pod gasom” pjevali su te slavili jednu od najvećih pobjeda svoje reprezentacije. Uvjereni su da ih na putu do naslova svjetskog prvaka više nitko ne može zaustaviti, osobito ne Urugvajci u polufinalu.

'SAD NAS VIŠE NITKO NE MOŽE ZAUSTAVITI'
Dan nakon sjajne pobjede Nizozemske nad Brazilom 2-1 u četvrtfinalu svi nizozemski mediji tvrde da ih više nitko do zlata neće zaustaviti.

50.000 navijača gledalo je utakmicu na glavnom trgu u Sao Paulu

36 godina su Nizozemci čekali pobjedu nad Brazilom

13 udaraca imao je Brazil, Nizozemska pet manje

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Knight Cross 04.07.2010.

    bas mi je drago kaj su ispali brazilci i taj Dunga kaj si brije da je neki majstor zato kaj ne zove Ronaldinha,Pata,Diega s njim vjerujem da bi prosli.. pa pogle im vezu katastrofa.. Melo proglasen najgorim igracem u Italiji zadnje 2 godine Gilberto silva kaj nije taj u mirovni?? dani alves uopce to nikad nije igro! i Kaka je tu jedini kaj valjda tak da vam je poraz bio neizbjezan!!!

  • Torres_9 04.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • rt dobre nade 04.07.2010.

    Za Brazil je sve osim prvog mjesta, katastrofa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare