To je to što me zanima!

Nema više izjava: "Kockasti" bijesni zbog golih fotografija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Poštujem mišljenje svojih igrača. Kako biste se vi osjećali da vas fotografiraju gole? Te je fotografije vidio cijeli svijet, rekao je hrvatski izbornik. Igrači su odlučili - šutjeti
Vidi originalni članak

Ne mogu ih ja povući za uši i dovesti ovdje. Dečki su rekli ne i vi znate zašto, rekao je Niko Kovač na "presici" obavijestivši kako su igrači objavili "silenzio stampa". 

Povod su fotografije hrvatskih reprezentativaca na bazenu u Tivoliju u kojima su osvanuli ko od majke rođeni. Igrači su se naljutili i odlučili - šutjeti.

- Poštujem mišljenje svojih igrača. Kako biste se vi osjećali da vas fotografiraju gole? Te je fotografije vidio cijeli svijet - dodao je Niko Kovač, koji je na konferenciju za novinare došao bez "golaća".

Izbornik ne zna do kad vrijedi "silenzio".

- Stvarno ne znam vrijedi li do sutra ili do kraja prvenstva - rekao je Kovač.

Idi na 24sata

Komentari 382

  • 16.06.2014.

    A zašto se prekrivaju ako znaju da nitko ne snima??????Ma ta znali su...ajde malo da se reklamiramo...

  • 16.06.2014.

    Pa i oni su krteni što se goli kupaju....da ne kontaju da ih netko može snimiti itd....ko ih šiša....ne bojim se ja za njih

  • denim4 16.06.2014.

    Ne znam stvarno gdje je pamet tim novinarima, a ne zamjeram njima ništa, ako su izolirani kako je trebalo bit, kakvo je to osiguranje.Kao da oni nisu naviknuti i u svlačionicama i dok se tuširaju zajedno biti goli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare