To je to što me zanima!

Nemoralna ponuda za Ronalda! Na stolu najbogatiji ugovor ikad

Portugalac želi napustiti Manchester United, a nevjerojatnu ponudu tešku 300 milijuna eura spremili su Saudijci. Igraču bi pripalo 250 milijuna, Englezima 30, a menadžeru 20 milijuna
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (37) još se nije priključio momčadi Manchester Uniteda koja je na pripremama u Tajlandu pravdajući to obiteljskim razlozima. Nije tajna kako želi otići, a na Old Trafford sletjela je i konkretna ponuda. I to kakva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neimenovani klub iz Saudijske Arabije nudi 30 milijuna eura "crvenim vragovima" da puste jednog od najboljih nogometaša u povijesti, piše portugalski CNN.

Ronaldo bi pritom dobio dvogodišnji ugovor vrijedan astronomskih 250 milijuna eura, po 125 u svakoj godini, što bi bio uvjerljivo najunosniji posao u povijesti nogometa, a njegov menadžer Jorge Mendes primio bi proviziju od 20 milijuna eura.

Cristiano je razočaran činjenicom što United neće igrati Ligu prvaka sljedeće sezone nakon osvajanja tek šestog mjesta, a i nezadovoljan je slabom reakcijom uprave u prijelaznom roku. Traži novi izazov, a ova nemoralna ponuda mogla bi ga natjerati da razmisli o selidbi na Bliski istok, u ligu u kojoj igra bivši dinamovac Domagoj Antolić (32), koji nastupa za Damac. Trener mu je Hrvat Krešimir Režić.

Interes za dovođenjem Ronalda pokazali su i Bayern, Chelsea i Napoli, ali nitko od njih nije poslao službenu ponudu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Hasky1982 15.07.2022.

    Nejde on nikud sve dok Messi igra LP i jedini je koji može skinuti njegov rekord po broju golova... 👍😅

  • gziratoboli777 14.07.2022.

    saznajemo da dolazi u hajduk pod uvjetom da seicima daju jednu marinu u st,trenutno ivušić i puljak su u pregovorima negdje na jahti u mediterena,očekujemo bjeli dim u roku 24 sata

  • Gronk Spikeowski 14.07.2022.

    Mogu nuditi i duplo kad kiki iz manu zeli ici jer se ne bore za trofeje u europi, a kaj ce onda u pustinji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare