To je to što me zanima!

Nenad Bjelica na klupi Spezije u doigravanju "lovi" Serie A...

Spezia je bila 5. u regularnom dijelu sezone. U prvom krugu doigravanja igra protiv Avellina. Na klupi Spezije je Nenad Bjelica, Damir Mišković je sportski koordinator
Vidi originalni članak

U utorak, 26. svibnja, Nenad Bjelica s hrvatskom kolonijom u Speziji dočekuje Avellino u četvrtfinalu doigravanja za Serie A.

- Tu se igra samo jedna utakmica, zatim u polufinalu dvije i finalu dvije - javio se nakon jučerašnjeg treninga Bjelica.

Šitum, Čanađija, Brezovec, Datković, Miloš, Katanec, Nenad u momčadi ima šest hrvatskih igrača, a tu je i bivši igrač Rijeke Zoran Kvržić.

- Protiv Avellina ima dobre šanse, a onda bi nas ždrijeb odveo na Bolognu koja je ipak prvi favorit doigravanja. Pa oni su u siječanjskom prijelaznom roku na pojačanja potrošili 20 milijuna eura - kaže Bjelica i nastavlja:

- U klubu su svi zadovoljni ovim što smo dosad napravili, zadovoljni su i navijači, koje smo uspjeli vratiti na tribine.

Damir Mišković, predsjednik Rijeke, sportski je koordinator Spezije.

- On je baš ‘džek’. Budžet nam je 15-ak milijuna eura. S tim dobro guramo, od svih šest klubova koji su u doigravanju za Serie A, samo Spezia nikad nije igrala u prvoj ligi. Tako da je na nama najmanji pritisak - završio je Bjelica.

Ako bude malo sreće, možda budemo imali trenera u Serie A.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dopredsjednik_Sculac 24.05.2015.

    Rijeka i Spezia

  • sly123 24.05.2015.

    nek mu je sa srećom, iako sam iskreno protivnik tih doigravanja sta se igraju u 2. ligama iz jednostavnog razloga... znači neko ko je cijelu sezonu odigrao solidno, završio na 3. mjestu sada u jednoj utakmici može pokvarit sve dobro i ne izborit plasman u prvu ligu. s druge strane, neko ko je imao prosječnu sezonu, igrao toplo-hladno, završio npr na 6.-7. mjestu u ligi sada može odigrat 3-4 kvalitetne utakmice i izborit viši rang. po meni jako nepravedno.

  • DoridDragović 24.05.2015.

    daj Boze da udje

Komentiraj...
Vidi sve komentare