To je to što me zanima!

Toplak: Suđenje? Netalentirano! Bjelica: Neću komentirati suca...

Kriterij je bio neujednačen, ali ne s ciljem guranja Osijeka, nego je jednostavno to bilo netalentirano suđenje, kazao je Samir Toplak nakon poraza od Osijeka
Vidi originalni članak

Presretan sam zbog pobjede, ali i kada sam izašao na travnjak i vidio broj navijača. Podrška je bila vrhunska, trebamo mi njih i oni nas. S tom sinergijom možemo do velikih stvari. S igrama i angažmanom možemo ih privući. Vidim određene pomake, jako dobra energija nas raduje i to je obaveza za sve nas da damo sve od sebe u idućim utakmicama, kazao je Nenad Bjelica nakon pobjede Osijeka nad Goricom u prvom kolu 1. HNL.

- Dobro smo otvorili utakmicu, nažalost to nismo materijalizirali. Gorica je neugodna, ako joj daš malo prostora može te kazniti. Tako je i bilo. No, vratili smo se nakon autogola i ja bih rekao da je to zaslužena pobjeda - kazao je trener Osijeka nakon čega je nahvalio mladog Belju:

- Imao je sjajan ulazak u sezonu, nastavio je tamo gdje je lani stao. Radujemo se tome jer je marljivo radio, nije htio dodatni odmor već se odmah priključio momčadi i to mu se sada vraća. Lijepa dva gola, izboreni penal… Nadam se da će tako nastaviti i dalje.

Sretan je zbog navijača i podrške kakvu su pružili danas.

- Presretan sam zbog pobjede, ali i kada sam izašao na travnjak i vidio broj navijača. Podrška je bila vrhunska, trebamo mi njih i oni nas. S tom sinergijom možemo do velikih stvari. S igrama i angažmanom možemo ih privući. Vidim određene pomake, jako dobra energija nas raduje i to je obaveza za sve nas da damo sve od sebe u idućim utakmicama.

PROMIJENIO ODLUKU Predsjednik Gorice ogorčen na Čuljka: Pao je pod pritiskom Bebeka. Suci su nas oštetili!

Bjelica nije htio komentirati suđenje Ante Čuljka.

- Neću ništa komentirati. Niti za niti protiv. Nemam potrebe za time.

Samir Toplak je, s druge strane, prokomentirao suđenje... Komentirao ga je i na travnjaku.

- Kriterij je bio neujednačen, ali ne s ciljem guranja Osijeka, nego je jednostavno to bilo netalentirano suđenje - kazao je trener Gorice nakon čega se osvrnuo na utakmicu:

KOMENTAR Beljo od 'raporta' spasio Brunu Marića, Bjelica dobio napadača

- Vrlo zanimljiva utakmica, u početku smo živjeli opasno, Osijek je dobro krenuo, ali bez velikih šansi, dobro smo to iskontrolirali, Imali smo šansu preko Jurića koju moraš zabiti ako želiš pobijediti Osijek. Drugo poluvrijeme bilo je dobrim dijelom izjednačeno. Dali smo poklon bon za prvi gol, brzo smo se vratili i onda je kazneni udarac, pa crveni karton okrenuo utakmicu koju je Osijek suvereno iskontrolirao do kraja

Idi na 24sata

Komentari 75

  • dinamo zagreb srpsko smeće 17.07.2022.

    Inati se Slavonijo i pokazi srpskom klubu dinamo zagreb da ce ostati bez skalpa u Osijeku

  • 17.07.2022.

    Belica licemjeru , nemaš ni trunke srama.

  • 1950 🔴🔵 17.07.2022.

    Sad nećeš Neno, a prošlu sezonu si cijelo vrijeme lajo na suce ko bijesno kuče, 0 si bio i 0 osto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare