To je to što me zanima!

Gračan zvao Marina, Palaversi pretpoziv, tu je i hit HNL-a...

Iako je ovih dana punio medijske stupce jer se upravo na prijedlogu o njemu lomio mandat Davora Šukera na čelu HNS-a, Nenad Gračan ne dozvoljava da ga to omete...
Vidi originalni članak

Nenad Gračan, izbornik mlade reprezentacije (U-21), objavio je popis za nadolazeću prijateljsku utakmicu protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata te kvalifikacijsku utakmicu protiv Škotske.

Podsjetimo, Hrvatska U-21 će 5. rujna u Velikoj Gorici odigrati prijateljsku utakmicu protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata s početkom u 20 sati, a pet dana kasnije na rasporedu je prvi susret mladih "vatrenih" u novom ciklusu kvalifikacija za U-21 Europsko prvenstvo. Mladi reprezentativci u Šibeniku će se susresti s mladom reprezentacijom Škotske, a utakmica će početi u 20 sati.

Na popisu nema Josipa Brekala kojeg je Zlatko Dalić uvrstio na popis seniorske reprezentacije, a pozvan je i sjajni Mario Čuže koji dominira u Istri gdje je nakon pet kola skupio šest golova.

Popis igrača za sljedeće U-21 Europsko prvenstvo:

Vratari: Adrian Šemper, Dinko Horkaš

Braniči: Borna Sosa, Branimir Kalaica, Domagoj Bradarić, Boško Šutalo, Luka Hujber

Veznjaci: Luka Ivanušec, Lovro Majer, Nikola Moro, Kristijan Bistrović, Mihael Žaper, Ivan Lepinjica, Darko Nejašmić 

Napadači: Sandro Kulenović, Antonio Marin, Ivan Dolček, Mario Ćuže

Pretpozivi: Nediljko Labrović, Bruno Bogojević, Joško Gvardiol, Marin Šverko, Vinko Soldo, Hrvoje Smolčić, Matko Zirdum, Marko Divković, Ante Palaversa

Prvenstvo će se održati  u lipnju 2021. godine u Mađarskoj i Sloveniji.

Uz Gračana, s mladom reprezentacijom putuju i trener Daniel Šarić, trener vratara Hrvoje Sunara, kondicijski trener Ivan Krakan, analitičar Nikola Buzadžić, liječnik Nino Brajković, fizioterapeuti Tomislav Buljan i Neven Golubar te tajnik reprezentacije Josip Tomaško.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 20.08.2019.

    Eh moj Gračane,što ne ideš sam ???? Nije mi Jasno ????? Gdje i Šta si ikad napravio ???? Pa Baba Reza bi Dečke znala Motivirati u Šupi !!!!!!!!!

  • 20.08.2019.

    Gračan je totalni bezveznjak od trenera

  • papilon100 20.08.2019.

    On je postavljen ciljano,planski da unisti hrvatski nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare