To je to što me zanima!

Nenade, glavu gore! Pobijedili ste čim ste zakoračili na teren

U samo dvije minute raspršili su se snovi o Ligi prvaka, o igranju protiv najvećih klubova, o 15 milijuna eura... No, pun stadion, veselje na licima navijača nešto je što u Maksimiru nismo vidjeli godinama...
Vidi originalni članak

Prije točno 20 godina, na istom ovom stadionu, Dinamo je prvi put u povijesti izborio Ligu prvaka. Suze radosnice, kolone navijača, pjesma do jutra... Sve je na Maksimiru  podsjećalo na tu ljetnu večer kad je pao Celtic.

FOTO Maksimir baš kao nekad: Pun k'o šipak, pogledajte galeriju...

Nažalost, osim rezultata. I, naravno, ostaje žal, velika žal što se Liga prvaka ove sezone neće igrati u Maksimiru.

DINAMO - YOUNG BOYS 1-2 (2-3) Krah modrog sna o Ligi prvaka! Švicarci do trijumfa u 3 minute

U samo dvije minute propao je san o igranju s najvećim klubovima Europe. U te dvije minute srušili su se Bjeličini snovi o, kako je rekao, najvećem trenerskom uspjehu.

Srušili su se snovi o 15 milijuna eura, o dolasku Reala ili Barcelone. Sve u dvije minute... Ali, ne treba plakati, jer u Europskoj ligi igraju Chelsea, Arsenal, Milan, Lazio, Villarreal, Sevilla....
 

I još nešto, Dinamo je, iako vam to čudno zvuči, veliki pobjednik. Pobijedio je čim je zakoračio na travnjak. Pun stadion, navijanje, veselje na licima navijača njihova je najveća pobjeda.

Nenad Bjelica uspio je ono što nije pošlo za rukom mnogim njegovim prethodnicima. Uspio je probuditi Zagreb.

Dolazili su ovdje Arsenal, Bayern i PSG, ali stadion je zjapio prazan. Sinoć ga je napunio skromni švicarski klub, Young Boys. I stoga, Nenade, kapa dolje. Za sve što ste napravili. I za ono što ćete tek napraviti. Vratili ste vjeru navijačima Dinama, vratili ste klub tamo gdje mu je odavno mjesto.

Vratili ste ga onima zbog kojih i postoji. Bio je ovo novi rođendan Dinama. Dan kada su navijači prigrlili davno zabravljeni Dinamo. 

VIDI OVO! KVIZ: Koliko dobro poznajete nogomet?

Idi na 24sata

Komentari 219

  • Slavonac13 30.08.2018.

    Glupost. Dinamo nije igrao dobro i nisu dali sve za pobjedu. Bijelica je dobar ali je u zadnjim utakmicama poceo lutat sa sastavom + Stojadin i Leovac nisu igraci za visok ritam.

  • zdravac11 29.08.2018.

    Dinamo je odigrao pošteno u okviru svojih mogućnosti i to mi je dovoljno da se nakon puno godina vratim na stadion

  • pravedni ja 29.08.2018.

    E pa bas je problem u naslovu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare