To je to što me zanima!

Neopisiva tuga u Interu: Jose Mourinho nam jako nedostaje

Inter se muči u novoj sezoni, a igrači bi htjeli da im se vrati trener Jose Mourinho. Portugalac je Inter odveo do naslova u Ligi prvaka, talijanskoj ligi i kupu...
Vidi originalni članak

Uvijek nas je ohrabrivao. Za sve što sam osvojio u nogometnoj karijeri najviše mogu zahvaliti Mourinhu, rekao je brazilski nogometni reprezentativac i član milanskog Intera Lucio. Europski prvak loše je počeo sezonu. Rafael Benitez igračima očigledno nije najbolje “sjeo” jer je Inter zaigrao bolje već nakon nekoliko utakmica pod vodstvom Leonarda. Lucio je zadovoljan radom sunarodnjaka, ali priznaje da se Leonardo ipak ne može mjeriti s Mourinhom. Portugalac je Inter odveo do naslova u Ligi prvaka, talijanskoj ligi i kupu.

- Jako nam nedostaje Mourinho. Najbolji je trener kod kojeg sam ikad igrao. Volio bih da se vrati u Inter - dodao je Lucio.

Mourinho nije osobito zadovoljan u Realu. Za Barcelonom zaostaje u prvenstvu, a španjolski mediji sve češće spominju njegov odlazak već na kraju ove sezone.

- Moram biti iskren i reći da sam se zaljubio u engleski nogomet. Rekao sam da ću se vratiti u Premiership, a tvrdim da bi se to moglo dogoditi i prije očekivanog - rekao je Mourinho pojačavši, namjerno ili ne, nagađanja španjolskih medija. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • user_73790 03.02.2011.

    istina je da njemu engleska sjajno leži i nije bitno gdje ode (u city ili utd) bit će prvak već u prvoj godini...

  • RedD 03.02.2011.

    samo je pitanje vremena kad ce Sir Alex reći ja odlazim i dovedite "onog portugalca"

  • Avatar 03.02.2011.

    U Dinamo u Dinamo! Sad ce novine pisati dolazi Mourihno u Dinamo a Vaha otkaz! Mucko đubre....

Komentiraj...
Vidi sve komentare