To je to što me zanima!

Subašić odao počast Ćustiću: 'Iva, nema kazne kad ti brineš'

Danijel Subašić teško je mogao odoljeti da u trenucima velikog veselja s navijačima pokaže majicu s likom Hrvoja Ćustića koju Fifa brani. U tome ga je spriječila menadžerica momčadi Iva Olivari
Vidi originalni članak

Danijel Subašić odigrao je još jednu herojsku utakmicu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i opet se prisjetio pokojnog prijatelja Hrvoja Ćustića. Na poseban, malo drugačiji način.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fifa je, naime, poslala upozorenje Subašiću koji je nakon utakmice protiv Danske skinuo dres i pokazao majicu s Ćustićevim likom. Krovna nogometna organizacija kaže kako na terenu nema mjesta za osobne poruke.

NAJVEĆA PODRŠKA Suba objavio fotku: Moja žena je najbolji golman, sve mi brani

Obuzdalo je to hrvatskog golmana koji je plasman u polufinale Svjetskog prvenstva slavio s navijačima koji su mu skandirali "Suba, Suba". Podigao je potom dres polako pokazujući Ćustićevu majicu, ali u tome ga je spriječila menadžerica reprezentacije Iva Olivari.

DAMA NA KLUPI Iva sve pokriva: Znam baš sve tajne Vatrenih, dečki mi vjeruju

"Iva, ne brini, nema kazne kad ti brineš o svemu 😘👌 24 uvik uz brata 🙏🏻 #mojanđele #zadarskosrce #svenasvitu #iznadsvihhrvatska", napisao je Subašić na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • stipo1304 08.07.2018.

    skinut će ju subašič 15. 07. u večernjim satima!!!

  • volter 08.07.2018.

    Mora de je Iva iz HDZ-a

  • 08.07.2018.

    Svi znamo za dres ispod, možemo skandirati Čusta,Čusta....valjda nam to ne mogu zabraniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare