To je to što me zanima!

'Nerazzuri', zahvalite Samiru: Ni Lazio nije zaustavio Inter

Novu pobjedu Interu donio je D'Ambrosio u 23. minuti utakmice. Bila je to jedina prilika domaćina u prvom dijelu. S druge strane Lazio je imao tri fantastične prilike, no gosti nisu uspjeli svladati Handanoviča
Vidi originalni članak

U derbiju petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Lazio s 1-0 upisavši i petu pobjedu ove sezone. Za iznenađenje kola pobrinuo se Cagliari pobijedivši na gostovanju Napoli s 1-0.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novu pobjedu Interu donio je Danilo D'Ambrosio u 23. minuti utakmice. Bila je to jedina prilika domaćina u prvom dijelu. S druge strane Lazio je imao tri fantastične prilike, no gosti nisu uspjeli svladati Samira Handanoviča. U 33. minuti je Correa sam izašao ispred slovenskog vratara, ali je promašio gol. Dvije minute kasnije ponovo je Correa pucao, ovoga puta Handanovič je sjajno reagirao. Baš kao i u 45. minuti kada je zaustavio udarac Bastosa.

Inter je svoju priliku dočekao u 60. minuti kada je Nicolo Barella izašao sam ispred Thome Strakoshe, ali je albanski vratar obranio. U nastavku akcije pucao je i Politano, ali je vratar rimskog sastava obranio i njegov udarac.

Marcelo Brozović je odigrao cijeli susret za Inter.

Za iznenađenje kola pobrinuo se Cagliari koji je na gostovanju kod Napolija slavio s 1-0. Pogodak odluke zabio je Lucas Castro u 87. minuti na asistenciju Nahitana Nandeza. Minutu kasnije Napoli je ostao s igračem manje nakon što je isključen Kalidou Kuolibaly. Marko Rog je igrao do 72. minute kada je umjesto njega u igru ušao strijelac Castro.

PAŠALIĆ ASISTIRAO Atalantu naprašio Dinamo, a ona je u Serie A razbila Romu

Fiorentina je napokon upisala pobjedu ove sezone. Na Artemio Franchiju je uzela tri boda protiv Sampdorije s 2-1. "Viole" su povele u 31. minuti golom Germana Pezzelle na asistenciju Francka Riberyja, a na 2-0 je povisio Federico Chieza u 57. minuti. Gosti, koji su od 54. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen Jeison Murillo, smanjili su golom Federica Bonazzolija u 79. minuti. Milan Badelj je odradio svih 90 minuta za Fiorentinu. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 27.09.2019.

    Perišić procvjetao bez Intera, a Inter bez Perišića. Win-win situacija. XD

  • arow 26.09.2019.

    Handanovic odlican ali odmah iza je Broz Covjek je sinoc igrao za 10

  • Karma11080107 26.09.2019.

    protiv juvea cemo vidjeti koliko inter zbilja moze ove godine!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare