To je to što me zanima!

Neredi ispod Eiffela: Policajci suzavcem rastjerali navijače

Policija je suzavcem rastjerala navijače koji su htjeli ući u fan zonu ispod Eiffelova tornja kako bi spriječili 'preveliku gužvu'. Finale između Portugala i Francuske prati nešto manje od 100.000 ljudi
Vidi originalni članak

Francuska policija i u posljednjoj večeri Europskog prvenstva ima pune ruke posla. U Parizu su ispod Eiffelova tornja večeras suzavcem morali rastjerati navijače koji su pokušali upasti u ionako pretrpanu fan zonu.

Portugalski, francuski, ali i mnogi drugi navijači zajedno gledaju finalnu utakmicu Europskog prvenstva između Francuske i Portugala, no neki od onih koji nisu na vrijeme zauzeli svoja mjesta postali su preagresivni i policija je morala djelovati.

- Fan zona, gdje navijači zajedno prate utakmice na velikom ekranu, zatvorila je svoja vrata nakon što smo dosegli maksimalni kapacitet koji možemo prihvatiti. Do 19 sati u fan zonu je ušlo 90.000 ljudi i nakon toga više nikoga nismo mogli pustiti - objavili su u policiji.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Orahova1 10.07.2016.

    Meni ovi policajci izgledaju ko robokopi kojesam ne tako davno gledo ko u najruznijimsci-fi filmovima ni malo humanistic.

  • danijel00 10.07.2016.

    ja vise ne idem u Fr...ovo ce im jako nasteti turizmu! cijeli svijet je zgrožen

  • Sandokan Janosik 10.07.2016.

    E moj Striniću jel vidiš šta si učinio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare