To je to što me zanima!

Neredi na vaterpolu: Hrvat Petković stradao u derbiju

Vaterpolska utakmica između Olympiacosa i Panathinaikosa prekinuta je zbog opće tučnjave u kojoj je stradao bivši Šibenčanin Antonio Petković
Vidi originalni članak

Nogomet, košarka, vaterpolo, boćanje, pikulanje... njima nije bitno. Dok igraju Panathinaikos i Olympiacos, svi navijači su tu, spremni da se poubijaju ako treba. Malo je falilo da baš takav bude završetak na preksinoćnjem vaterpolskom derbiju. Pri rezultatu 11-6 za Olympiacos navijači PAO-a doletjeli su s tribina i počeli tući sve što im se našlo na putu. Nažalost, “na putu” se našao i bivši Šibenčanin, danas član Olympiacosa, Antonio Petković, kojeg je jedan od navijača udario šakom u glavu. Koliko god morbidno i nevjerojatno ovo izgledalo, Petkovićeva sudbina je “mila majka” što su Panathinaikosovi navijači spremali najboljem grčkom vaterpolistu.
Theodorosu Chatzitheodorou, igraču Olympiacosa, navijač je prišao s leđa spreman da ga izbode nožem, a u zadnji tren, možda i ubojstvo, spriječio je golman PAO-a. Nakon što je propao pokušaj napada na njega, krenuli su u napad na trenera Olympiacosa Vagelisa Paterosa, ali je i on nekim čudom izbjegao najgore. Nakon što su se svi razbježali i samo oni ostali na bazenu, počeli su trgati i razbijati sve što im se našlo na putu.
Iščupali su semafor s kablovima, bacili ga u bazen i time završili divljački pohod. U derbiju su, osim Petkovića, igrali još i Komadina, Sarić i Oreb, ali nitko od njih nije stradao. Novi nastavak slijedi. Ovakve scene su grčka svakodnevica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • milangirl86 07.12.2008.

    Dva Najveća Rivala,i oni sa 15 pandura samo da čuvaju red! Dobro je prošlo više-manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare