To je to što me zanima!

Ispred prostorija Torcide gađali policiju bocama, oni su pucali u zrak, priveli šestoricu huligana

"Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja osobe su napale policijske službenike na način da su prema njima bacali boce", kažu iz PU splitsko-dalmatinske
Vidi originalni članak

Divljali su huligani sinoć na tribinama, a divljali su i nakon utakmice...

Naime, oko 23.50, odnosno nekoliko sati nakon završetka utakmice Hajduka i Dinama, građani su pozvali policiju zbog narušavanja javnog reda i mira pred Torcidinim prostorijama, javlja Dalmatinski portal. Ozlijeđenih ima na obje strane.

"Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja osobe su napale policijske službenike na način da su prema njima bacali boce. U događaju su četiri policijska službenika zadobili lakše tjelesne ozlijede. 

NAKON REMIJA Melnjak žali: Pa Dinamo nam nije napravio ni jednu šansu! GORIO JE STADION Vatra na Poljudu: Torcida i BBB napravili požar! Torcidaši palili transparente Boysa i ostalih

U cilju odbijanja daljnjeg napada policijski službenik je u zrak ispalio tri streljiva, te su policijski službenici uporabili sredstva prisile, sprej s nadražujućom tvari i službenu palicu, a sve kako bi zaustavili daljnji napad i uspostavili povoljno stanje javnog reda i mira", rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Privedeno je šest osoba, dok su se ostali sudionici događaja razbježali.

Idi na 24sata

Komentari 325

  • Mali Mislav 23.10.2022.

    Dali ti momci misle da su heroji ili im je došlo u glavu da su seljačine i nasilnici vrlo ograničene inteligencije

  • netjak67 22.10.2022.

    Ajmo sutra ulizice Jakobušiću i Nikoličijus obucite majice "sloboda navijačima"

  • 22.10.2022.

    Laliceva mladez

Komentiraj...
Vidi sve komentare