To je to što me zanima!

Neredi nakon susreta: Torcida pokušala napasti svoje igrače

Split je pobijedio Hajduk 1-0 na Parku mladeži te izborio finale Kupa. Igrači Hajduka nakon utakmice došli su pred Torcidu. Nekoliko navijača uspjelo je ući na teren...
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka nakon poraza od Splita i ispadanja iz Kupa, došli su pred tribinu gdje je bila Torcida na Parku mladeži. U tom je trenutku nekoliko navijača preskočilo ogradu. Policija je intervenirala i odvela ratoborne navijače.

"Vi niste Hajduk! Skinite dresove!", skandirali su navijači Hajduka.

Niti jedan igrač "bilih" nije želio komentirati događaje nakon utakmice, kada su navijači Hajduka vrijeđali i pokušali napasti igrače.

- Ne smijemo davati izjave, zabranjeno nam je - kazao je kapetan Goran Milović, dok su njegovi suigrači šutke prolazili pored novinara do autobusa. 

Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL
Ivo Čagalj/PIXSELL
Miranda Cikotic/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 263

  • BrotherBobo184 23.04.2015.

    Nije ovo vidilo Torcide, sramota Splita, Torcide i Hajduka.

  • zokinjo 23.04.2015.

    Igrači su dali maksimum, a Split iz jedne šanse dao gol i to je nogomet

  • - DAVOR - 23.04.2015.

    nemožeš od ... znate čega napravit pitu. mladi su pre mladi da bi bili vođe kolko god da ima pokoji kvalitetan klinac al samo je klinac a ostatak momčadi su ispodprosječni propaliteti iz klubova koji su ih poklonili besplatno i št sad pitam vas može itko očekivat od te ekipe?? ... hajduk treba nač sponzora na 3 godine koji če mu osigurat 3 milje eura godišnje il 3 sponzora po 1 milju i da zadrži te 3 godine svoje tiće na okupu a nakon toga uporno nabildat cijenu na 5-7 milja eura, tako je to maminho na počletku napravio i odonda je minimalno 5 milja za igrača a ne ko hajduka 2-3 maximalno pa moraju 3-4 prodat da opstanu a dinamo proda jednog za 15 milja

Komentiraj...
Vidi sve komentare