To je to što me zanima!

Nerlinger: Babel? Njega mi ne trebamo, imamo Olića...

Ne radi se o njegovoj kvaliteti, već o tome da su Gomez i Olić u odličnoj formi, a igraju na njegovoj poziciji, objasnio je sportski direktor Bayerna
Vidi originalni članak

Iako je posljednjih dana nekoliko engleskih medija donijelo vijest da će Liverpool poslati svoga nogometaša Ryana Babela na posudbu u Bayern, od toga neće biti ništa. Sportski direktor bavarskog kluba Christian Nerlinger tvrdi da cijela priča oko nizozemskog napadača nije točna.
- Uvjeravam vas da nismo zainteresirani za dovođenje Babela u München. Ne znam ništa o tom transferu, a to znači da se ništa ni ne događa - rekao je Nerlinger za Liga Total.
- Nema to veze s Babelovom kvalitetom, već se radi o tome da na njegovoj poziciji imamo mnoštvo opcija. Ivica Olić i Mario Gomez su u odličnoj formi i ne treba nam još jedan napadač - dodao je operativac Bayerna.
Babel (22) ne dobiva dovoljno minuta u Liverpoolu i nedavno je iskazao namjeru da napusti Anfielda kako ne bi ostao bez mjesta u reprezentaciji Nizozemske koja će putovati na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku. Osim Bayerna, povezuje ga se i s mogućim povratkom u Ajax iz kojeg je 2007. i prešao u Liverpool.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BubyBj 01.12.2009.

    Ryajane Babele za tebe je Olić Pele!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare