To je to što me zanima!

'Nervoza? Nismo bili nervozni ni prije puno važnijih utakmica'

Vjerujem da će igrači dati sve od sebe da odigramo dobro i da se plasiramo u polufinale, rekao je Trener Hajduka Mišo Krstičević prije uzvratne utakmice Kupa
Vidi originalni članak

Uoči zadnje, ujedno i najvažnije utakmice ove godine, trener Hajduka Mišo Krstičević kaže kako nije nervozan.

- Nema nervoze, samo odgovornost. Nismo bili nervozni ni prije važnijih utakmica, pa nećemo biti ni prije ove. Svaka sljedeća utakmica je najvažnija, a ova nosi plasman u polufinale i mogućnost borbe za osvajanje Kupa, što nam je velika želja. Vjerujem da će igrači dati sve od sebe da odigramo dobro i da se plasiramo u polufinale – kazao je Krstičević, koji je riješio dio problema s igračima, no pojavili su se i novi.

- Vraćaju nam se Caktaš, Radošević, Maglica, Vuković se oporavio, no Oremuš i Vršajević vjerojatno neće moći, tako da nemamo desnog beka. Vidjet ćemo, Lima je igrao na desnom beku u Zelini, najvjerojatnije ćemo ga opet koristiti na toj poziciji.

Krstičević je svjestan opasnosti koju nose Kup ogledi.

- Znamo kako se Zelina sportski nada da može napraviti iznenađenje, na nama je da to onemogućimo i odradimo maksimalno korektno. Igramo kući, moramo dati gol više i svojski ćemo se truditi da to napravimo što prije – najavio je Krstičević, a na podsjećanje novinara kako mu je dosta i 0-0, samo je otpuhnuo.

- Najvažnije je proći, ali nećemo čekati da završi 0-0. Penali? Nismo ih vježbali. Znam da Kup uvijek nosi poseban naboj, gledamo iznenađenja u prvenstvima Engleske, Francuske, Njemačke... No nama ova utakmica nosi posebnu težinu. Shvatili smo je ozbiljno, bili smo i u karanteni, puno pričamo i sigurno da se nismo opustili. Priprema je maksimalna, nadam se da će igračima dodatni poticaj biti želja da rastanak s publikom protekne u lijepom ozračju.

Na pitanje o premijama, Krstičević se samo nasmijao. Riječ je o premijama od 500 do 2000 kuna koje su vezane i rijetko ih igrači dobiju.

- Posebnih premija nemamo. Imali smo do sada dvije 'premijice', vjerojatno ćemo dobiti neku nagradu ako osvojimo Kup. Mi ne tražimo, a nitko ne daje...

Idi na 24sata

Komentari 32

  • netko iz 2 mase 12.12.2012.

    isuse koje izjave i koje face rade kada igraju finale L.P...

  • WOMANIZER 11.12.2012.

    je da!

  • azrijel 11.12.2012.

    Sva sreća u ekipu se vraća Caktaš - legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare