To je to što me zanima!

E, moj Mile: Srbin opet briljirao pa kiksao protiv Man. Uniteda!

Anthony Martial htio je realizirati penal koji je sam izborio, no Mile Svilar odlično je pročitao njegov udarac s bijele točke. U zadnjoj minuti prvog dijela, međutim, zabio je nesretan autogol
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna imao je nekoliko sjajnih intervencija pa se osramotio protiv Manchester Uniteda ušavši s loptom u gol nakon jednog ubačaja iz slobodnjaka. Golman Benfice napravio je gotovo isto i u "uzvratnom" meču na Old Traffordu, u četvrtom kolu Lige prvaka, gdje je kumovao novom porazu (2-0).

Mile Svilar, belgijski golman srpskog porijekla, sa samo 18 godina već privlači pažnju na sebe nastupima u Ligi prvaka. Novi trenutak za pamćenje, ovaj put pozitivan, napravio je u Manchesteru, obranivši penal Anthonyju Martialu.

Douglas je srušio Martiala u šesnaestercu Portugalaca, a sudac Gediminas Mazeika pokazao je na bijelu točku u 15. minuti. Martial se nije držao nepisanog pravila da igrač nad kojem je skrivljen penal ne izvodi taj udarac i Svilar ga je sjajno obranio.

No Svilar nikako nije imao sreće u 45. minuti. Nemanja Matić pucao je iz daljine i pogodio desnu stativu, a lopta se odbila od leđa golmana gostiju i završila u golu.

Svilar je prije dva tjedna u Lisabonu, s 18 godina i 52 dana, postao najmlađi golman koji je zaigrao u Ligi prvaka, a sada je postao najmlađi koji je obranio penal u tom natjecanju, ali i najmlađi strijelac autogola.

Točku na "i" stavio je Daley Blind iz novog penala u 78. minuti. Ovaj put Svilar nije mogao ništa. Završilo je 2-0 pa je United s 12 bodova suvereno nastavio držati vrh skupine A, dok su se na drugom mjestu sa šest bodova, nakon pobjede CSKA u Baselu, ta dva kluba izjednačila.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • simunicevdom 01.11.2017.

    Nocinaru marihuana

  • Xyster 31.10.2017.

    Imao jer jako puno nesreće u ove dvije utakmice, u prvoj je imao nekoliko velikih obrana. Najvjerojatnije i danas, šteta za samopouzdanja mladići.

  • Manuutd 31.10.2017.

    Mile lepo ima ime 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare