To je to što me zanima!

Neskromni Sneijder tražio je United da mu kupi kuću u Italiji

Nizozemac je tražio privatni avion kako bi došao na pregovore u Englesku, a osim enormno visoke plaće, tražio je i da mu Manchester United otkupi kuću u Italiji!
Vidi originalni članak

Wesley Sneijder (27) izjavio je da je u milanskom Interu ostao zbog poziva Josea Mourinha, no čini se da nije bio baš iskren do kraja...

Englezi k'o Englezi, iskopali su neke pikanterije iz pregovora Manchester Uniteda i nizozemskog nogometaša. Naime, poznato je da su engleski klub i Inter dogovorili odštetu od 35 milijuna funta, a onda je zapelo na relaciji Sneijder-United.

A sad je postalo jasno i zašto. Naime, Nizozemac je, tvrdi Sunday Mirror, tražio privatni avion kako bi došao na pregovore u Englesku, a osim enormno visoke plaće od 250.000 funta tjedno, tražio je i da mu Manchester United otkupi kuću u Italiji!

Sve to pokolebalo je Sir Alexa Fergusona u pokušaju dovođenja Sneijdera u svlačionicu crvenih vragova. No, Mirror tvrdi kako se veznjak povjerio svojim prijateljima da će u Man. Utd otići u zimskom prijelaznom roku u siječnju.

Bude li i dalje tražio takve nebuloze, sumnjamo da će United i dalje biti zagrijan.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tin711 05.09.2011.

    pojedinci, ne pise kupiti nego otkupiti sto znaci da bi manchester kupio kucu od sneijdera

  • milankic007 05.09.2011.

    ne kuzim samo jednu stavr. a to je sto ce njemu kuca u italiji ako ce on igrati i zivjeti u mancesteru.

  • jonjones 05.09.2011.

    ma ja sumnjam da je ovo istina, samo novinari kao i obično pišu da sebi dignu rejting....

Komentiraj...
Vidi sve komentare