To je to što me zanima!

Neslana šala: Ronaldo se nudi ni manje ni više nego Barceloni

Prema navodima španjolskih medija, portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo traži izlaz iz Manchester Uniteda. Mnogo je faktora zbog kojih nije zadovoljan, a zato bi radio pobjegao u - Barcelonu
Vidi originalni članak

Kada je Luis Figo prešao iz Barcelone u Real Madrid činilo se da će se zemlja otvoriti. Poletjele su svinjske glave i zaredale se nesmotrene prijetnje životima, no najveća izdaja u povijesti španjolskog nogometa dobila je 'spin' u nešto drugačijem ruhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, ako je vjerovati natpisima španjolskog Munda, koji tvrdi da se Cristiano Ronaldo pokušava otarasiti manchesterske obitelji i Old Trafford zamijeniti Camp Nouom!

Kako piše španjolski list, Ronaldov menadžer Jorge Mendes već pregovara oko ugovora s predsjednikom Barcelone Joanom Laportom. U Barci nemaju ništa protiv, no ističu da u obzir dolazi jedino transfer bez odštete što znači da bi Ronaldo morao raskinuti ugovor s Manchester Unitedom. Važeći ugovor s 'crvenim vragovima' traje mu do lipnja 2023. godine.

Nezadovoljan izvedbama cijele momčadi, kao i formacijom te nekim novim odlukama Ralfa Rangnicka, Ronaldo bi, prema Mundu, rado prešao u momčad kojoj je nekada s velikom radošću i zadovoljstvom zabijao golove.

No, Mundo je ipak otišao korak predaleko u neslanoj šali koju je plasirao. Nasapunao je širu nogometnu javnost i bacio malo Jupola budući da je danas 'Dia de los Inocentes', u Španjolskoj i zemljama Latinske Amerike dan za neslane šale. Njihova verzija prvog aprila zbog koje je Mundo postigao željeni efekt.

Da su kod nas, tekst bi završili s 'aprililili'...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • cigo_iz_brazila 29.12.2021.

    Odlazi sigurno iz manchestera ako ne izbore ligu prvaka ove sezone, a ako ovako nastave u prvenstvu nema šanse da do kraja dohvate 4 mjesto. Jer Ronaldu je liga prvaka na prvom mjestu

  • Palmanova 28.12.2021.

    koji lik.nije uspio u jednom Juveu za titulu LP ga doveli,sad nije uspio u jednom Manc.U ,kako ce onda uspjeti u vecim od ovih dvoje ,Barci?

  • MatijaKezele 28.12.2021.

    Koja korist od njega u vrhunskom nogometu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare