Sport

Komentari 10

Neslana šala: Ronaldo se nudi ni manje ni više nego Barceloni

Neslana šala: Ronaldo se nudi ni manje ni više nego Barceloni

Prema navodima španjolskih medija, portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo traži izlaz iz Manchester Uniteda. Mnogo je faktora zbog kojih nije zadovoljan, a zato bi radio pobjegao u - Barcelonu

Kada je Luis Figo prešao iz Barcelone u Real Madrid činilo se da će se zemlja otvoriti. Poletjele su svinjske glave i zaredale se nesmotrene prijetnje životima, no najveća izdaja u povijesti španjolskog nogometa dobila je 'spin' u nešto drugačijem ruhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naravno, ako je vjerovati natpisima španjolskog Munda, koji tvrdi da se Cristiano Ronaldo pokušava otarasiti manchesterske obitelji i Old Trafford zamijeniti Camp Nouom!

Kako piše španjolski list, Ronaldov menadžer Jorge Mendes već pregovara oko ugovora s predsjednikom Barcelone Joanom Laportom. U Barci nemaju ništa protiv, no ističu da u obzir dolazi jedino transfer bez odštete što znači da bi Ronaldo morao raskinuti ugovor s Manchester Unitedom. Važeći ugovor s 'crvenim vragovima' traje mu do lipnja 2023. godine.

Nezadovoljan izvedbama cijele momčadi, kao i formacijom te nekim novim odlukama Ralfa Rangnicka, Ronaldo bi, prema Mundu, rado prešao u momčad kojoj je nekada s velikom radošću i zadovoljstvom zabijao golove.

Premier League - Norwich City v Manchester United

No, Mundo je ipak otišao korak predaleko u neslanoj šali koju je plasirao. Nasapunao je širu nogometnu javnost i bacio malo Jupola budući da je danas 'Dia de los Inocentes', u Španjolskoj i zemljama Latinske Amerike dan za neslane šale. Njihova verzija prvog aprila zbog koje je Mundo postigao željeni efekt.

Da su kod nas, tekst bi završili s 'aprililili'...

Najčitaniji članci