To je to što me zanima!

Navijači upali u kamp Bilićeva Lokomotiva: Mirno smo pričali

Informacija kako su navijači Lokomotiva provalili u kamp momčadi Slavena Bilića najprije je počela kružiti Twitterom, a sada je potvrdu dobila i na ruskim stranicama
Vidi originalni članak

Lokomotiv Moskva Slavena Bilića i njegovih hrvatskih pomoćnika u proljetnom dijelu sezone u pet kola je osvojio samo dva boda. Bilićevoj momčadi nikako da krene pa su navijači odlučili uzeti stvar u svoje ruke. Danas su upali u trening kamp Bilićeve momčadi i tražili objašnjenja od igrača i stručnog stožera. 

- Nije to bilo ništa posebno. Na jutrošnjem treningu nas je posjetilo tridesetak navijača. Nakon treninga održali smo s navijačima sastanak na kojem su bili prisutni svi igrači, treneri i ostatak stručnog stožera. Naravno, navijači su imali neke prigovore, ali sve je proteklo u mirnoj atmosferi bez povišenih tonova. Nije bilo nikakvih ultimatuma, došli su nas podržati i potaknuti nas da se izvučemo iz krize. Samo zajednički možemo izaći iz problema - rekao je za ruski Sport-Express branič Lokomotiva Roman Šiškin.

Navijači Lokomotiva i ranije su održali prosvjede protiv predsjednice kluba Olge Smorodskaje i našeg nogometnog stratega, no ovoga su puta otišli i korak dalje. Lokomotiv trenutačno drži 10 mjesto na ljestvici, a početkom sezone imao je za cilj odvesti klub u Europu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zacs 18.04.2013.

    dodi bilicu u slaven belupo mozda budes bolji trener od sovica

  • marijaterezija2 17.04.2013.

    Malo su se samo poigrali

  • celavi osvetnik 17.04.2013.

    bjezi bilicu ca uzmi otpremninu nisi ti za ruske lige

Komentiraj...
Vidi sve komentare