To je to što me zanima!

Nesporazum? Na sastanak s Milanovićem ne dolazi Platini

Zdravko Mamić očito se zbunio, jer nikad nije spominjano da će se Michel Platini pojaviti u Zagrebu 18. ožujka. Platini dolazi na utakmicu sa Srbijom, kaže Vrbanović
Vidi originalni članak

Klečim pred Milanovićem i molim ga da primi delegaciju Uefe koja dolazi 18. ožujka u Zagreb, zavapio je Zdravko Mamić po završetku Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza u ponedjeljak, na kojem je sudjelovala delegacija Uefe predvođena Grigorijem Surkisom te Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta na čelu s Petrom Skansijem.

Mamić je tad pozvao Ministarstvo da primi predsjednika Uefe Michela Platinija, na što mu je tad Skansi odgovorio:

- On je neinformiran jer je sastanak Milanovića i Platinija već dogovoren 18. ožujka.

No očito je došlo do nesporazuma što je za T-Portal objasnio izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

- Zdravko Mamić očito se zbunio, jer nikad nije spominjano da će se Michel Platini pojaviti u Zagrebu 18. ožujka, već je predsjednik Uefe na našoj proslavi 100. rođendana Saveza izrazio želju da dođe u Zagreb na utakmicu između Hrvatske i Srbije. Dakle, sasvim sigurno Platini na taj sastanak ne dolazi. U ponedjeljak će na sastanak u Uefinom izaslanstvu stići Ukrajinac Grigorij Surkis, Slovak František Laurinec, Nizozemac Mark Timmer te Englez, jedan od direktora u Uefi, Alasdair Bell. S druge strane bit će ministri u Vladi RH Željko Jovanović te Ranko Ostojić - rekao je Vrbanović.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Gružanin 15.03.2013.

    Zašto ne ide u Grčku taj Surkis. Neće divljak na svoga. Treba mu zabraniti ulaz u Hrvatsku, a ne da pljuje po nama. Neka vidi kakvi su njegovi navijači divljaci. Što se nije javio kad su Grci i Srbi skupa iživljavali na našoj himni.

  • Leandro Cufre 15.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Firefox_1 15.03.2013.

    Mamić svima prodaje maglu, vidi da ga zakon sve više stišće i da mu dolazi vrijeme, pa izmišlja toplu vodu! Mada ne sumnjam da ga Platini štiti koliko može, ali očito da više od toliko ne može! Svi su oni isti i u ovom slučaju apsolutna podrška Milanoviću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare