To je to što me zanima!

Nesretni Marko: Bivši 'vatreni' ponovno se teško ozlijedio...

Dva su mu puta u karijeri nastradali križni ligamenti, a kako su objavili iz kluba, to se ponovno dogodilo. Roga tako na terenu ponovno neće biti između šest i sedam mjeseci
Vidi originalni članak

Vratio se s Cagliarijem vratio u Serie A, a u njihovim je redovima i bivši hrvatski reprezentativac Marko Rog (28) koji još od prosinca 2020. muku muči s ozljedama, a kad je izgledalo da je malo 'stao na noge', stigao je novi šok.

Naime, njegova je momčad odigrala pripremnu utakmicu protiv Rominih juniora (4-1), a nogometaš iz Nedeljanca napustio je igru u 57. minuti nakon što je travnjak napustio u suzama. Prema pisanju Talijana, dobio je udarac u koljeno te odmah završio na travnjaku.

Dva su mu puta dosad nastradali križni ligamenti, a bolan krik kod pada na pod sugerirao je da se, nažalost, ponovno radi o težoj ozljedi.

Iz kluba su objavili kako su mu stradali su križni ligamenti, a nesretnog Marka neće biti između šest i sedam mjeseci na terenu. Čini se da ga čeka operacija i nova duga pauza, a tek mu je 28 godina.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • RedDoor 28.07.2023.

    Sretan oporavak!

  • bedak11 28.07.2023.

    Kad sam ja pred 7-8 godina zamisljao nezaustavljivu hrvatsku na prvenstvima 2022-2024, obrana Sosa, Benković, Šimunović, Jedvaj, Veza Kovačić, Rog, Brozovic, napad Pjaca, Kramarić, Brekalo

  • pr1nce 28.07.2023.

    Eto što ti je kad ti nedostaje segment sreća. Sjećam se utakmice njegove na Poljudu kad je sam pobijedio Hajduk. Vjerujem da je jak i da ima kod njega još baruta. Sretno s oporavkom Marko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare