To je to što me zanima!

Nestalo boje? Werner i Nkunku u različitom dresu od suigrača

Nije strašna razlika, ali naravno da na društvenim mrežama nije mogla proći nezamijećena fotografija glavnog sponzora Red Bulla na kojem su bikovi crno-bijeli
Vidi originalni članak

Nakon prvih 90 minuta Leipzig je korak bliže četvrtfinalu Lige prvaka. Na terenu aktualnog europskog doprvaka Tottenhama pobijedio je 1-0, a sveopći je dojam da je to trebao napraviti i uvjerljivije. No potpisali bi ovakav rasplet bez dileme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gol odluke zabio je Werner u 58. minuti s bijele točke, a baš je on i suigrač mu Nkunku na utakmici nosio različit dres od ostalih. Kako je to moguće?

Nije strašna razlika, ali naravno da na društvenim mrežama nije mogla proći nezamijećena fotografija glavnog sponzora Red Bulla na kojem su bikovi crno-bijeli.

- Mora da je printer ostao bez boje - bio je jedan od komentara.

Pitanje je i je li sve bilo po pravilima, ali još nitko nema pravi odgovor zašto se to dogodilo. U svakom slučaju, nije nešto što će, primjerice, biti dovoljno za ponavljane utakmice. Makar, poznavajući Josea Mourinha, nije baš tako nemoguće da se uhvati i za tu slamku...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • AC.MILAN 20.02.2020.

    ka prvo, dresovi se tiskaju na već pripremljenu foliju i nema ovdje boje tako da boje ne može nestati

  • burky1990 20.02.2020.

    Jahhahahahahahaahha kako ste obrisali komentare di su vam ljudi ukazali na to da nije greska nego marketing. Zar vas nije sramota?

  • 20.02.2020.

    Zanimljivo kako su svi komentari, koji su objasnili zasto su ovi imali drukcije dresove, izbrisani. Hm.

Komentiraj...
Vidi sve komentare