To je to što me zanima!

Nestašni Kyle Walker: Napravio je dijete prijateljici svoje žene

Lauryn mi je bila jako dobra prijateljica. Stalno nam se javljala jer je znala da prolazimo kroz tešku fazu. Bila je dobra prema meni, a onda joj je moj suprug napravio dijete, rekla je bivša supruga Kylea Walkera...
Vidi originalni članak

Kyle Walker (30)  je nogometaš kojeg Pep Guardiola obožava. Godinama je engleski reprezentativac, u Manchester City stigao je 2017. godine za 50 milijuna eura i postao neizostavni član prve postave.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova sposobnost ponavljanja oduševila je španjolskog trenera, hitar i tehnički potkovan desni bek koji je kao stvoren za moderni nogomet. A takve karakteristike navodno prikazuje i u krevetu. 

Nogometaš Cityja je devet godina bio u braku s manekenkom Annie Kilner. Upoznali su kada je on imao 18, a ona 16. Imaju tri sina, ali Walker je uništio tu idilu tako što je napravio dijete ženinoj najboljoj prijateljici Lauryn Goodman!

- Kada mi je rekao da je napravio dijete mojoj prijateljici, srce mi je puklo. On je takva budala što je riskirao obitelj zbog toga. Cijeli svijet mi se srušio u tome trenutku. 

Ona i Lauryn su se godinama družile, izlazile skupa u klubove, a Annie joj je otkrivala svoje bračne tajne. Međutim, nestašni Kyle je šarao i ranije. Nekoliko puta je spavao sa starletom Laurom Brown, ali Annie mu je tu nevjeru oprostila

- Lauryn mi je bila jako dobra prijateljica. Stalno nam se javljala jer je znala da prolazimo kroz tešku fazu nakon svega što je bilo s Laurom Brown. Bila je vrlo dobra prema meni, tražila je da joj se povjerim. Mislila sam tada prekinuti s njim, ali nisam mogla - rekla je Annie koja je s nogometašem bila u vezi devet godina. 

Bivši suprug joj je nevjeru otkrio dok je bila na odmoru. 

- Rekao mi je: "Moram ti nešto reći. Jedna djevojka kaže da je trudna, a dijete je moje". Nije dolazio kući od tada, nije ništa objasnio. Samo se preselio u drugi stan u centru. Mislio je da će prekid popraviti sve. 

Trudnoća je iznenadila i njegovu ljubavnicu koja je bila neplodna, a za sebe samo kaže da je to pravo čudo. 

Upoznali su se u Sheffieldu kada je on imao 18, a ona 16. Bila je to ljubav na prvi pogled, bili su nerazdvojni, htjela je s njim i četvrto dijete, ali Walker je rasturio njihovu obitelj tako što je napravio dijete obiteljskoj prijateljici.  On je zabio nož u leđa obitelji, a ona svojoj prijateljici koja joj je otkrivala sve tajne. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • dantejebo 01.03.2020.

    baš mi ga žao, sigurno je bilo slučajno...sigurno je ona zapela za nešto pa u padu pale gaćice njemu od zabrinutosti isto pa eto jadna pala na njega i natakla se ponovo i ponovo i ponovo i tako 10 do 30 min dok nisu došli sebi...

  • Pivski trbuh_1988 01.03.2020.

    Kralj.

  • 29.02.2020.

    Slobodno se gospođa može meni javiti da zdelamo četvrtog bebača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare