To je to što me zanima!

Nesuđeni hrvatski izbornik postaje novi trener Partizana?

Spominjalo se kako bi Talijan mogao preuzeti hrvatsku košarkašku reprezentaciju, ali tada je on vodio Bamberg u kojem je i ostao. Sad je i toj priči došao kraj, a Andrea Trinchieri blizu je klupe Partizana
Vidi originalni članak

Poraz od Zadra (85-95) bio je znak za uzbunu u redovima beogradskog Partizana. Trener Nenad Čanak podnio je ostavku, a prema svemu sudeći na klupu bi trebao zasjesti Andrea Trinchieri, stručnjak čije se ime povezivalo s hrvatskom košarkaškom reprezentacijom.

Srpski mediji pišu kako je ta priča već gotova i da se u paketu s Trinchierijem kao njegov pomoćnik vraća Vlada Šćepanović, bivši igrač "crno-belih" koji je već surađivao s Talijanom u Bambergu.

Spomenuti je trener prije mjesec dana prokomentirao hrvatsku reprezentaciju.

- Hrvatska ima sjajne igrače, a najvjerojatnije ne ide na svjetsko. Savezi moraju imati trenera na kojeg mogu računati u kompletnoj reorganizaciji košarkaškog pogona. Na Balkanu nema dovoljno koncentracije da se razvijaju igrači kojih ima. Mora se početi raditi na tome jer otkako se raspala Jugoslavija, nemamo dovoljno igrača. Hrvatska nema dovoljno igrača, nema Slovenija, a ni BiH - zaključio je Trinchieri u razgovoru za portal kosarka24.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luka123456 31.10.2018.

    Nije blizu nego je potpisao , a pomočni trener Vlado Ščepanović Slabo se informirate

Komentiraj...
Vidi sve komentare