To je to što me zanima!

Nesuđeni 'modri': Ispod dresa sam sakrio pobjedničku loptu

ZABIO SVOJIMA Marin Leovac postigao je gol svom najdražem, ali i nesuđenom klubu. Zato je i sačuvao loptu s kojom je bečka Austrija pobijedila Dinamo 2-0
Vidi originalni članak

Lijevi bočni bečke Austrije Marin Leovac uzeo je suvenir s Maksimira. Kući je ponio loptu s kojom je zabio Dinamu prvi gol.

- Lopta je za mene, neću je pokloniti nikome. Ovo mi je prvi gol za Austriju - rekao je presretni Marin, koji je loptu sakrio ispod dresa.

Njegov prvi gol mogao bi biti presudan za plasman bečke Austrije u Ligu prvaka.

Gol je zabio jednom od svojih najdražih klubova. Njegova supruga Anita je iz zagrebačke Dubrave, a njegov šogor veliki je navijač zagrebačkih plavih.

- Iako su oboje iz Zagreba, na ovoj utakmici navijali su za mene - rekao je Leovac, koji se rodio u Zenici, odakle je s roditeljima preselio u Austriju. U Zagreb se vraća često, ipak je tu upoznao suprugu.

Jerko Leko poklonio mu je svoj dres, a Marin je skinuo svoj i potom ga darovao Leki.

- Dobri smo prijatelji, već se dugo poznajemo. Moja supruga i Lekina žena Iva najbolje su prijateljice. Dogovorili smo se da ćemo razmijeniti dresove nakon utakmice - kaže Leovac.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • lisabon 22.08.2013.

    Evo vam danas dokaz kakvi smo mi ljudi.Jucer je sve vristalo na portalima da treba smjeniti Jurcica.Danas,kad su ga smjenili,sve vristi od tekstova tipa Mamic pobjesnio pa istjerao Jurcica,Dimamo opet smjenio trenera,itd.nikad nismo zadovoljni.Zapravo je stvar jednostavna.U utakmici sezone za Dinamo,Jurcic je pokazao da nije trener za Dinamo.I tu je kraj price.

  • kkk74 22.08.2013.

    sritno razvalite ih gori još više

  • Inspirio 22.08.2013.

    Marin Leovac je izjavio : Je li me možda Štimac zapazio? Znam da ima problema s lijevim bokom, ali ja imam austrijsku putovnicu. Koju bih rado zamijenio onom hrvatskom - zaključio je igrač utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare