To je to što me zanima!

Nesuđenog trenera 'bijelih' Granta zatekli su u bordelu

Avram Grant (54), izraelski nogometni stručnjak i bivši menadžer Chelseaja, ispunio je naslovnice britanskih medija zbog navodnog posjeta bordelu
Vidi originalni članak

Naime, The Telegraph i Daily Mail prenose da je Grant 18. prosinca prošle godine u poslijepodnevnim satima posjetio bordel u blizini trening igrališta Portsmoutha, kluba kojeg trenutno vodi. Policija navodno provodi aktivnu istragu o spomenutom bordelu gdje prostitutke naplaćuju po 130 funti za svoje usluge. Grant je primjećen kako je navedenog dana izašao iz bordela, a nakon izlaska konfrotirao ga je tamošnji reporter i pitao ga da li je znao da je mjesto koje je posjetio bordel, na što je izraelski trener sa smješkom uzvratio: "Da".
Iako je identitet nestašnog trenera objavljen tek ovaj tjedan, novinar je ubrzo nakon spomenutog susreta objavio da je u bordelu zatekao iskusnog trener, no nije ga želio imenovati. Ta informacija odmah je probudila znatiželju ostalih kolega i javnosti, a dotični je reporter do sada čuvao tajnu.
Inače, Grant je u braku s izraelskom televizijskom voditeljicom Tzofitom, te zajedno imaju dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_29435 04.02.2010.

    @hhhhh u potpunosti se slažem s tobom,koji je vrag novinar tamo radio ,pa kakve veze ima ako je grant išao u bordel pa valjda bordeli i postoje da ih se posjećuje jel tako????kad su ovi paparazzi tako napsni i izmišljaju gluposti onda bi se i njih trebalo kazniti pod opaskom \"da špijuniraju i prate ljude u stopu\"

  • hhhhhh 04.02.2010.

    tu sada spominju granta da je bio u bordelu .....a niko ne spominje novinara, sta je on radio tamo ...kada ga je zateko tamo......

  • marko00 04.02.2010.

    možeš si mislit problema čovjek išao u bordel , šta ćemo sada ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare