To je to što me zanima!

Nesvakidašnja situacija u našoj skupini: U dvoboju Katara i Angole ozlijedio se - sudac!?

U 45. minuti ozlijedio se portugalski sudac Fonseca prilikom isključenja Zakkara pa je nastala kraća stanka dok se nije za ulazak pripremila njegova zamjena. Srećom, sve se uspjelo dovršiti kako treba uz katarskih 30-25 protiv Angole
Vidi originalni članak

Katar je osvojio prva dva boda u našoj skupini. Viceprvaci svijeta iz 2015. godine na startu su uzeli očekivana dva boda protiv Angole premda su sigurno puhali i na hladno sjećajući se prošlog SP-a kada su ih Angolci senzacionalno pobijedili s dva gola u zadnjoj minuti za 24-23.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da se među katarskih 16 nije pojavio njihov najbolji igrač Capote, da u Egiptu nema ni prvog pivota Benalija, sigurno su Angolci mislili da mogu ponoviti isto. I dugo je trajala njihova nada, cijelo prvo poluvrijeme u kojemu je korpulentni golman Muachissengue branio dosta toga, prije svega Carolu i Zakkaru koji nakon lošeg početka više nije vidio napad.

Mogli su Angolci u nekoliko navrata i na +3, no nisu, malo jer nije dao dobri stari Šarić, malo zbog svojih grešaka. Kada su se Katarani polovili na oba kraja terena, Angola je očekivano počela padati i bila je to stvar rutine do kraja za Katar s 30-25 uz osam golova Madadija te sedam Carola i Berracheda.

Zanimljiva se situacija dogodila u 45. minuti, ozlijedio se portugalski sudac Fonseca prilikom isključenja Zakkara pa je nastala kraća stanka dok se nije za ulazak pripremila njegova zamjena. Srećom, sve se uspjelo dovršiti kako treba.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 15.01.2021.

    Korona ga pomela

  • komentator__Luka 15.01.2021.

    uklizao si je

Komentiraj...
Vidi sve komentare