To je to što me zanima!

Cure detalji o Denisovoj smrti. Makedonci: Muškarac i žena su izašli iz taksija i počeli ga tući

Prema pisanju makedonskog portala Večer, zbog smrti hrvatskog rukometaša, makedonski ministar zdravstva Bekim Sali pokrenuo je izvanredni inspekcijski nadzor u bolnici
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u petak u skopskoj bolnici uslijed posljedica premlaćivanja! Prvotni su se tako napisi ispostavili točnima, iako su iz bolnice dolazile druge informacije. Čak je i Denisov brat Boris tvrdio da je rukometaš preminuo zbog srčanog zastoja...

Pogledajte video: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na njemu nije bilo tragova nasilja. U našu kliniku je dovezen u kritičnom stanju i srce mu nije kucalo - rekla je ravnateljica bolnice u Skoplju Maja Mojsova.

A njezino zataškavanje, ili tko/što već stoji u pozadini cijele priče, neće proći nekažnjeno! Prema pisanju makedonskog portala Večer, zbog smrti hrvatskog rukometaša, makedonski ministar zdravstva Bekim Sali pokrenuo je izvanredni inspekcijski nadzor u postupku prijema i liječenja Denisa Tota.

Makedonska policija je danas objavila kako su dvije osobe povezane sa incidentom uhićene, a da se za jednom još traga. Među uhićenima je navodno i djevojka. Također, objavili su i detalje tragedije. Ispred noćnog kluba koji se nalazi u Gradskom parku došlo je do verbalne svađe između Tota i K.L. (19), A.K. (22) i A. Lj. (28), za kojime se još traga.

Makedonski mediji pišu kako je policija došla u posjed snimki videonadzora kojima su rasvijetlili slučaj. Na snimci se navodno vide dvije osobe, dečko i djevojka, kako ulaze u taksi. Hrvatski rukometaš im je nešto dobacio kroz prozor automobila nakon čega su oni izašli iz automobila i nekoliko puta rukama u glavu udarili nesretnog rukometaša koji nije pružao otpor. Nakon što je Tot pao na pod, djevojka ga je navodno još nekoliko puta udarila nogom u glavu poslije čega su pobjegli s mjesta događaja, pišu Makedonci.

 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 11.04.2022.

    hmmm.....zanimljivo......isprebijali čovjeka, a doktori tvrde da nema tragova nasilja pa čak i njegov brat tvrdi da je preminuo od srčanog udara.... tko je financirao ovakve laži?

  • mislim 10.04.2022.

    Uvjek ima boljih destinacija za posjet od ovih igrom slučaja ovaj momak je tamo radio nije bio u provodi žao mi ga je

  • kdog 10.04.2022.

    Treba Makedoncima vize uvesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare