To je to što me zanima!

Neuer: Mandži je bilo teško, dali su nam jako malo prostora

Morat ćemo biti jako koncentrirani da ne primimo gol, ali i nemilosrdniji u napadu. Nemamo pravo na pogrešku, sve će morati ići po planu, rekao je golman Bayerna
Vidi originalni članak

Golman Bayerna Manuel Neuer za uzvratnu utakmicu najavljuje puno bolji nastup svoje momčadi protiv Reala, koji ih je čvrstom obranom i kontranapadom zaustavio svladavši ih 1-0 u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka.

- Nije rezultat kojem smo se nadali jer smo htjeli zabiti u gostima. Još imamo priliku za prolaz, samopouzdanje nam nije palo, a nošeni našim navijačima idemo do finala. No neće nam biti lako - rekao je Neuer za službenu stranicu Bundeslige i dodao:

- Morat ćemo biti jako koncentrirani da ne primimo gol, ali i nemilosrdniji u napadu. Nemamo pravo na pogrešku, sve će morati ići po planu.

Bayern nije uspijevao velik posjed lopte pretvoriti u ozbiljne prilike.

- Mandžukiću je bilo posebno teško, njihovi braniči bili su jako dobri u skoku kao i u zadnjoj liniji te su nam dali jako malo prostora. Morat ćemo im probiti obranu i stvoriti što više moguće prilika.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • jerry6892 25.04.2014.

    sad ste vi svi nekakvi treneri a šta vi znate kakve je njemu guardiola dao upute, nemojte se praviti pametni ljudi...nije on panj nego jednostavno nije lako igrati sa one 2 životinje u realovoj obrani...

  • 3perr 25.04.2014.

    dva ponajbolja stopera svijeta su konstantno cuvala mandzukica, dobio je svega nekoliko lopti koje je odlicno prosljedio za suigrace koji nisu bili precizni.. kako da igra sam protiv dva tako jaka branica? pa ni messi im nije nista mogao, a kamoli mandzukic, guardiola je totalno promasio s prvom postavom, bolje da je igrao 4-4-2 s mandzukicem i mullerom u napadu, ako ce i uzvrati igrati s takvom formacijom, bez obzira ko od ove dvojice bio na vrhu napada, mislim da ni jedan nece zabiti

  • august 25.04.2014.

    kad sam jam pisao komentar da ce bayern kiksati ako Real primijeni taktiku istu koju je igrao Mencester prvih 60 minuta protiv bayerna svi ste se smijali ali vidite kad se igra na kontru protiv bayerna da su bolni!! koliko su imali posijed lopte i na kraju kiks isto kao Barca u ono vrijeme!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare