To je to što me zanima!

Neuer osvojio 500.000 eura za dobrotvorne svrhe na kvizu

Njemački nogometni vratar Manuel Neuer, član minhenskog Bayerna, najpoznatiji je po svojim golmanskim sposobnostima, a od četvrtka bome i po intelektualnim...
Vidi originalni članak

Neuer je u četvrtak nastupio u planetarno popularnom kvizu Tko želi biti milijunaš, u ekskluzivnom izdanju za zvijezde, te je osvojio pola milijuna eura prije negoli je odustao. Pitanje za milijun eura bilo je: Martinu Behaimu iz Nürnberga dugujemo zasluge za što...? Ponuđeni odgovori su bili: kompas, globus, magnetski kompas i ručni "digitron".

Nakon razmišljanja Neuer je odlučio uzeti dobiveni novac. Točan odgovor je bio globus. Pola milijuna eura koja je Neuer zaradio odlaze u dobrotvorne svrhe. Te večeri nastupile su i druge zvijezde Njemačke među kojima su bili Maite Kelly, Michael Mittermeier i Gaby Koster. Nitko nije došao ni blizu Neueru po "zaradi".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ReggochOch 19.11.2011.

    ..majka rodila dva sina jedan završija fakultet a drugi golman..pa se sad sprdajte sa vratarima..pitam se koliko bi Kelava ili Šubašić imali točnih odgovora?

  • leo10 19.11.2011.

    svaka čast

  • gagi1993 18.11.2011.

    a pitanje za 500k eura je bilo tko je zasluzan za otkrice sjeverne amerike....ubiti namjesteno ali dobro je ako je za dobrotovrne svrhe jer ce taj novac usreciti ljude koje nemaju ako ce ikada doci do njih jer svi znamo kako ti novci nestanu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare