To je to što me zanima!

Neuništivi Dr. Ivo: Karlović postao novi prvak Njemačke

Karlović trenutno drži 1044. mjesto na ATP ljestvice, a s koje će njegovo ime nestati početkom listopada kada će mu se izbrisati i zadnjih osam bodova. Sada uživa u veteranskom tenisu
Vidi originalni članak

Nismo ga na teniskom terenu vidjeli gotovo punih 12 mjeseci, ali Ivo Karlović (43) i dalje osvaja. Naš neuništivi Dr. Ivo postao je s klubom Blau-Weiss Bohlsbach prvak Njemačke u kategoriji iznad 40 godina!

Ivo je, štoviše, upravo bio ključan za konačan uspjeh do kojeg je svladao nekadašnje rivale na Touru, Paola Lorenzija 6-4, 6-4 u polufinalu te Tommyja Robreda u finalu 3-6, 7-6, 10-4. I to na zemljanoj podlozi. S Moserom je Karlović slavio i u parovima.

Karlović trenutno drži 1044. mjesto na ATP ljestvice, a s koje će njegovo ime nestati početkom listopada kada će mu se izbrisati i zadnjih osam bodova. 

Na Twitteru je Ivo Karlović aktivan stalno, ali svojim brojnim pratiteljima još nije objavio: "Društvo, kraj je". Iako sve ukazuje na to da je Doktor odservirao svoj zadnji as na Touru. Čak 24 godine nakon što je na svom prvom seniorskom turniru izgubio od Denisa Glazova. Koji se umirovio još 1999...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • simri 15.09.2022.

    Jedina mrlja - finale Davis Cupa protiv Argentine.

  • gagasniper1 15.09.2022.

    Spomenik mu dić za života! Legenda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare