To je to što me zanima!

Neuništivi Loeb slavio u devetoj etapi relija Dakar, otac F1 zvijezde imao tešku nesreću

Loeb je napredovao do trećeg mjesta u ukupnom poretku, ali zaostaje jedan sat, 43 minute i osam sekundi za Toyotinim braniteljem naslova Nasserom Al-Attiyahom iz Katra
Vidi originalni članak

Francuz Sebastien Loeb pobijedio je u utorak u devetoj etapi relija Dakar, na stazi od 358 kilometara između Rijada i Haradha,dok je Audi Španjolca Carlosa Sainza doživio veliku nesreću.

Loeb je završio više od tri minute ispred Litvanca Vaidotasa Zale iz Teltonika Racinga, dok je francuski vozač GCK Motorsporta Guerlain Chicherit bio treći nakon što je utrka nastavljena nakon jednog dana odmora.

Etapna pobjeda bila je druga uzastopna za deveterostrukog svjetskog prvaka u reliju Loeba i njegova treća ukupno na Dakaru 2023.

Loeb je napredovao do trećeg mjesta u ukupnom poretku, ali zaostaje jedan sat, 43 minute i osam sekundi za Toyotinim braniteljem naslova Nasserom Al-Attiyahom iz Katra.

Ranije je Španjolac Sainz doživio doživio šest kilometara nakon početka etape kada se njegov Audi prevrnuo na dini.

U kategoriji motocikala, Luciano Benavides iz Argentine pobijedio je na etapi za Husqvarnu, završivši ispred Australca Tobyja Pricea za RedBull KTM Factory Racing i američkog momčadskog kolege Skylera Howea.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare